Chevrolet Suburban vm. 2022

Harvinaista herkkua tarjolla meillä Work Cars Oy:llä! Chevrolet Suburban High Country eli sillä parhaimmalla varustelutasolla. Tällä saavutat erittäinkin ylellisen ja mukavan ajokokemuksen, olit sitten kuljettaja tai kyytiläinen.

Meiltä myöskin mahdollista saada tämmöinen hautausautona joko mustana taikka valkoisena. Kysy tästä lisää myyjiltämme! Tämä kyseinen yksilö rekisteröity kevyt kuorma-autoksi joten hinnasta saa täyden ALVin pois sekä käyttövero on noin 80 € – 90 € joka ei päätä huimaa.

Ota mukava asento, käydään varustelua seuraavaksi lävitse.

Turvallisuudesta ei ole säästelty. Kirkkaat LED indellibeam valot valaiset erittäinkin hyvin edessä olevan tien, oli sitten pimeää taikka ei. Kuolleenkulman -tunnistin, törmäysvaroitin, kaistavahti, Peruutuskamera ja tutkat pitävät huolen siitä, että auto pysyy jatkossakin näin hienossa kunnossa kuin uutena on. Adaptiivinen vakionopeuden säädin sekä normaali vakionopeudensäädin luovat mukavan matka-ajon jossa turvallisuus on edelleen läsnä. Myöskin jalankulkijan tunnistin löytyy eli myöskin ulkopuolisia on ajateltu tätä autoa tehdessä. Edessä jarruavustin kun tunnistaa jalankulkijan ja takana hälytin. Tutkat väräyttävät kuljettajan penkkiä kun meinaa mennä osua johonkin joten huomaamatta ei varmasti jää mikään. Kaiken kukkuraksi HUDi löytyy myöskin joten katsetta ei tarvitse irrottaa tiestä.

Kokonaan lämpiävät etuistuimet, sekä viilennettävät istuimet muistilla pitävät matkustusmukavuuden huipussansa ja kuljettajalle vielä lämmitettävä ohjauspyörä. 3-Alueinen ilmastointi kruunaa tämän kokonaisuuden, eli edessä kaksi ilmastoinnin yksikköä sekä takana istuville omansa. USB-latauspistokkeita löytyy ympäri autoa sekä myöskin langaton puhelimen lataus keskikonsolista.

Iso 10.2” kosketusnäytöllinen soitin johon pystyy integroimaan älypuhelimen langattomasti. Soittimessa myöskin sisään rakennettu navigointijärjestelmä jossa EU-päivitys joten Suomen kartta löytyy myös. Takapenkkiläisille on kaksi kappaletta 12.6” kosketusnäyttöjä takana joihin saa kuulokkeet yhdistettyä langattomasti. Bosen 10-Speaker System with Center Point kruunaa tämän kokonaisuuden. Musiikin saa siis kuulumaan erityisen hienosti ja laadukkaasti.

Vetokoukku valmius on sekä takapenkit ovat helposti kaadettavat nappia painamalla. Kuljetustilaa löytyy siis hienosti. Takaluukku on myöskin sähköinen jossa jalkatunnistin eli heiluttamalla jalkaa tunnistimen kohdalla, avaa auto itse takaluukun. Erittäinkin kätevä lisävarustus kun kädet ovat täynnä ruokakasseja.

Alla tyylikkäät 22” alkuperäiset alumiinivanteet. Kitkarenkaat tarvittaessa näille vanteille 1350e alvilla.

Katso ohesta vielä esittelyvideo ja soita myyjillemme!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=NT7uUpB9fN8&t=7s&ab_channel=WorkCarsOy

Tarkista aina tietojen oikeellisuus myyjältä.

Work Cars on laajan palvelun hyötyajoneuvokeskus, joka tekee
asiakkaan eteen kaikkensa. Me pidämme aina lupauksemme!
Olemme RAM virallinen maahantuoja sekä lisäksi myymme uusia MAN, Mercedes-Benz ja Ford hyötyautoja.

** Rekisteröimättömät automme saat heti kilpiin. Et siis joudu
odottamaan kilpiä ja ajamaan tarrakilvillä. **

** Saat meiltä rahoituksen, leasing-palvelut, loppuvelan lunastuksen ja
totta kai vaihdon. **

* Toimitamme auton tarvittaessa kotipihaasi. *

** Varustelemme autot juuri niin kuin haluat: teippaukset, valoratkaisut
ym. lisävarustelut. Ja saat kaiken samaan rahoitukseen. **

** Ostamme myös pakettiautoja käteisellä, 2013 ja uudemmat, alle 180 tkm
ajetut. **

** Ota yhteyttä soittamalla tai WhatsAppilla:
Rene 050 555 3053 / Tero 040 502 7026 / Mikael 050 538 6023 / Miikka 0400 996 787 / Dimitri 040 417 9456 **

* Seuraa meitä Facebookissa Work Cars Oy ja Instagramissa @workcarsoy. *