Ford F150 vm. 2017

No nyt saapui meille Work Carsille sitten taas sitä kuuluisaa Jykevää herkkua isolla J:llä! Sininen voimanpesä joka odottaa vain henkilöä kuka vie hänet kylille näytille ja haastavempaan maastoon kokeilemaan maasto-ominaisuuksia.

Ulkokuori on komean sininen mustilla yksityiskohdilla. Komeat isot nappularenkaat alla joka luo tähän erittäin maskuliinisen tunnelman. Ikkunoissa vielä tummennukset ja sävy tuulilasissa joten ei pääse uteliaat kurkkimaan liikaa sisälle ja aurinkokaan ei häikäise niin paljoa. Ja katsokaa nyt kuinka tyylikäs se näillä vielä on! Huh huh kun tässä rupeaa jo myyjänkin lompakko värisemään taskussa!

Sisusta komean nahkainen ja hienolla lisävarustepaketilla. SYNC III soitin ja Apple car play sekä Android auto joten oman puhelimenkin saa hienosti yhdistettyä. SONY:n musiikkijärjestelmä joten ei muuta kuin Cascada soimaan ja sehän soi! Tulee ajomatkasta miellyttävä. Miellyttävyyttä tuo myös lämmitettävät etu- sekä takaistuimet ja etuistuimet ovat myös viilennettävät. Ei tarvitse kesän helteilläkään hikoilla kun penkistä tulee viileää ja ilmastointi puhaltaa toisesta suunnasta.

Ajomukavuutta luo myös sähkösäädettävät istuimet, ratti sekä polkimet. Löytyy varmasti se kaikista optimaalisin ajoasento! Mukavuutta ja avoimuuden tunnetta tuo myöskin iso avattava kattoikkuna joten ei muuta kuin räppänä auki ja johan alkaa nousee hymy entistä enemmän korville!

Hieno kokonaisuus siis kaikinpuolin jolla saat hymy omaan suuhun sekä varmasti kavereiden suuhun kun tällä ajelet paikalle! Paikallisen huoltoaseman pihassa saat varmasti myös juttukavereita jos vähänkin raskaammalla kaasujalalla herätät huomiota!

Tässä kohtaa on hyvä ottaa pieni haaveiluhetki autosta ja miettiä mitä kaikkea tällä voisit tehdä ja kuinka monen ihmisen voisit saada kateelliseksi. Haaveilun jälkeen katsele vielä esittelyvideo ja tämän jälkeen sovi kaupat myyjän kanssa! Tervetuloa meille Work Carsille kaupoille!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=YSknmjeE0Uo&ab_channel=WorkCarsOy

Tarkista aina tietojen oikeellisuus myyjältä.

Work Cars on laajan palvelun hyötyajoneuvokeskus, joka tekee
asiakkaan eteen kaikkensa. Me pidämme aina lupauksemme!
Olemme RAM virallinen jälleenmyyjä lisäksi myymme uusia MAN, Mercedes-Benz ja Ford hyötyautoja.

** Rekisteröimättömät automme saat heti kilpiin. Et siis joudu
odottamaan kilpiä ja ajamaan tarrakilvillä. **

** Saat meiltä rahoituksen, leasing-palvelut, loppuvelan lunastuksen ja
totta kai vaihdon. **

* Toimitamme auton tarvittaessa kotipihaasi. *

** Varustelemme autot juuri niin kuin haluat: teippaukset, valoratkaisut
ym. lisävarustelut. Ja saat kaiken samaan rahoitukseen. **

** Ostamme myös pakettiautoja käteisellä, 2013 ja uudemmat, alle 180 tkm
ajetut. **

** Ota yhteyttä soittamalla tai WhatsAppilla:
Rene 050 555 3053 / Tero 040 502 7026 / Mikael 050 538 6023 / Miikka 0400 996 787. **

* Seuraa meitä Facebookissa Work Cars Oy ja Instagramissa @workcarsoy. *