Kaupan päälle ulkoporeallas!

Kun bisnesmies Tero Tarvainen huomasi, että ulkoporealtaita sai edullisesti, hän ei epäröinyt. Nyt meillä on tilat täynnä ammeita ja tarvitsemme tilaa! Siksi tarjoamme kesän kuumimman kampanjan: yli 65 000 € hintaisen ajoneuvon osatajalle laitetaan ulkoporeallas ajoneuvon mukaan kaupan päälle. Kuinka raskaat huvit työsi sitten vaatiikin on hyvin henkilökohtaista, mutta ainakin voit rentoutua ja ihailla uutta ajoneuvoasi poreissa loikoillen.

Ulkoporeallas on ilmatäytteinen ja jopa kuusi henkilöä mahtuu nauttimaan poreista. Neliön muotoinen allas on kompaktin kokoinen ja siinä on helppokäyttöisiä rentouttavan porekylpykokemuksen takaavia ominaisuuksia. Ilmatäytteistä ulkoporeallasta ei asenneta kiinteästi, joten allasta voi käyttää tarpeen mukaan niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin. Altaan paino tyhjänä on ainoastaan noin 32,5 kg, joten se on helposti siirreltävissä paikasta toiseen

Näin se toimii:

  1. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva ajoneuvo
  2. Ota yhteyttä tai tule käymään
  3. Ajonuvon mukana sinulle toimitetaan ulkoporeamme.

Rahoituslainan korko on vain 3,99%!

Rahoituslainan korko on myös kohdillaan – vain 3,99%. Nyt on siis hyvä aika hankkia sinua parhaiten palveleva työauto Work Carsilta – Suomen parhaalta hyötyajoneuvojen myyjältä!

Palvelmme koko Suomen alueelle ja toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Tuusulassa ja Tampereella

Auta meitä saamaan työpisteemme takaisin!