Hautausauto varusteltuna saattue- ja siirtotehtäviin

Work Cars myy valmiiksi varustellut ja rekisteröidyt hautausautot. Suomen laajimmasta hyötyajoneuvovalikoimastamme löytyy nyt myös ruumisautokäyttöön soveltuvia ajoneuvoja.

1-lavettinen hautausauto

Meiltä löytyy valmiit ratkaisut hautausautoihin ja siirtotehtäviin.

Hautausauto, kansankielisemmin ilmaistuna ruumisauto on autoverovapaa ajoneuvo. Valikoimastamme löytyy erinomaiset vaihtoehdot niin saattueautoksi, kuin siirtotehtäviinkin. Laaja valikoimamme mahdollistaa autojen varustelun yhden lavetin saattoautosta jopa 12 paikkaiseen siirtoautoon.

Autoverolaissa autoverovapaus edellyttää auton olevan hautaustointa harjoittavan omistuksessa, käyttötarkoitukseltaan ruumiiden kuljetukseen tarkoitettu, väriltään musta, valkoinen tai hopeanharmaa M1-luokan auto. Autossa on oltava kiinteä vetolava.

Olemme ammattilaisia autojen muutosprosesseissa eri käyttötarkoituksiin ja automallimme on valikoitu niin, että ne soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin. Esimerkkeinä Cadillac Escalade ESV, Chrysler Pacifica, MB GLS, MB Vito, MB Sprinter, MAN TGE 4×4…. Olipa tarve saattoautolle tai usealla lavetilla varustettuun siirtoautoon, meiltä löytyy ratkaisu täydentämään palveluitanne.

Hautausauto varusteltuna tarpeiden mukaisesti

Edustamme laajaa automallistoa joista voidaan rakentaa auto yhdelle lavetille tai jopa kahdelletoista paikalle saakka. Work Carsilla voit tutustua autoon ennen tilauksen tekemistä. Muutostyöt autoihin tehdään noin 2-4 viikon sisällä tilauksesta, minkä jälkeen auto on valmis käyttöön.

Autoja mm:

  • Mercedes Benz Vito 116/119 4×4 A3 Musta
  • Chrysler Pacifica Hybrid musta tai valkoinen
  • Cadillac Escalade ESV 2015-2022 mallit
  • Mercedes Benz 317/319 A3/A4 siirtotehtäviin
  • 319 vielä löytyy myös V6-moottorilla siirtotehtäviin
  • MAN TGE 4×4-malli pitkä siirtotehtäviin

Sisustavarustelu tehdään kotimaassa kunkin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Muutostyö ja rekisteröinti kuuluvat kaikki ostohintaan. Varustelemme ja rekisteröimme auton asiakkaan haluamalla tavalla. Perusvarusteluun esimerkiksi kuvan Cadillac Escaladeen kuuluu yksi lavetti kääntölevyllä ja sermi. Tämän lisäksi auton rekisteröinti käyttötarkoituksen mukaan.

Kysy lisää! Meiltä luonnollisesti rahoitus- ja leasing-vaihtoehdot sekä teemme myös vaihtokauppaa.