Hautaus- ja ruumisautot varusteltuna saattue- ja siirtotehtäviin

Work Cars myy valmiiksi varustellut ja rekisteröidyt hautaus- ja ruumisautot. Suomen laajimmasta hyötyajoneuvovalikoimastamme löytyy nyt myös ruumiinkuljetukseen soveltuvia ajoneuvoja.

1-lavettinen hautausauto

Meiltä löytyy valmiit ratkaisut hautausautoihin ja siirtotehtäviin

Hautausauto, kansankielisemmin ilmaistuna ruumisauto on autoverovapaa ajoneuvo. Valikoimastamme löytyy erinomaiset vaihtoehdot niin saattueautoksi, kuin siirtotehtäviinkin. Laaja valikoimamme mahdollistaa autojen varustelun yhden lavetin saattoautosta jopa 12 paikkaiseen siirtoautoon.

Autoverolaissa autoverovapaus edellyttää auton olevan hautaustointa harjoittavan omistuksessa, käyttötarkoitukseltaan ruumiiden kuljetukseen tarkoitettu, väriltään musta, valkoinen tai hopeanharmaa M1-luokan auto. Autossa on oltava kiinteä vetolava.

Olemme ammattilaisia autojen muutosprosesseissa eri käyttötarkoituksiin ja automallimme on valikoitu niin, että ne soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin. Esimerkkeinä Cadillac Escalade ESV, Chrysler Pacifica, MB GLS, MB Vito, MB Sprinter, MAN TGE 4×4…. Olipa tarve saattoautolle tai usealla lavetilla varustettuun siirtoautoon, meiltä löytyy ratkaisu täydentämään palveluitanne.

Hautausauto varusteltuna tarpeiden mukaisesti

Edustamme laajaa automallistoa joista voidaan rakentaa auto yhdelle lavetille tai jopa kahdelletoista paikalle saakka. Work Carsilla voit tutustua autoon ennen tilauksen tekemistä. Muutostyöt autoihin tehdään noin 2-4 viikon sisällä tilauksesta, minkä jälkeen auto on valmis käyttöön.

Autoja mm:

  • Mercedes Benz Vito 116/119 4×4 A3
  • Chrysler Pacifica Hybrid
  • Chevrolet Tahoe/Suburban
  • Cadillac Escalade ESV
  • Mercedes Benz 2WD/4×4 317/319 A3/A4 siirtotehtäviin
  • MAN TGE 2WD/4×4-malli pitkä siirtotehtäviin

Varastosta löytyy :

Chevrolet Tahoe -24 3.0 Duramax*

Chevrolet Suburban -24 6.2 V8 Musta 2kpl

*GM:n uusi 3.0 Duramax diesel-moottori yhdistettynä 10-portaiseen vaihteistoon on todella taloudellinen vaihtoehto.

Saapumassa varastoon:

Chevrolet Suburban -24 GMC Yukon XL -23 Musta

Cadillac Escalade ESV -24 6.2 V8 Musta

Kysy meiltä tarjous valmiiksi varusteltuna joko arkku- tai paarilaveteilla!

Hautausauton sisustavarustelu tehdään kotimaassa kunkin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisestiHautausauton muutostyö ja rekisteröinti kuuluvat kaikki ostohintaan

Varustelemme ja rekisteröimme auton asiakkaan haluamalla tavalla. Perusvarusteluun esimerkiksi kuvan Cadillac Escaladeen kuuluu yksi lavetti kääntölevyllä ja sermi. Tämän lisäksi auton rekisteröinti käyttötarkoituksen mukaan.

Kysy lisää! Meiltä luonnollisesti rahoitus- ja leasing-vaihtoehdot sekä teemme myös vaihtokauppaa.