Linja-autot

Work Cars on vuosien ajan ollut luotettava yhteistyökumppani taksi- ja hyötyajoneuvoalalla. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme tarpeita ja tämän toimintatapamme ansiosta olemme tunnistaneet kasvaneen tarpeen kotimaisille minibusseille. Johtuen tästä tarpeesta olemme kehittäneet City ja City+ -minibussit, jotka on suunniteltu vastaamaan linja-autoalan ammattilaisten odotuksia.

Kotimaiset minibussit City ja City+

Tamlans-sisustuksella varustetut 16- ja 19-paikkaiset minibussimme on suunniteltu vastaamaan linja-autoalan kasvavaan kysyntään kotimaisista minibusseista. Tuotekehitysprosessin tuloksena syntyi 16-paikkainen City ja 19-paikkainen City+ . Suunnittelussa on otettu huomioon Pohjoisen vaativat olosuhteet sekä pitkän kokemuksemme ansiosta esteettömien taksien varustelun edelläkävijänä tarjoamme City- ja City+ malleihin optiona pyörätuolipaikat.

Nopeasti ja läheltä

Konseptimme mukaisesti minibussit City ja City+ ovat heti valmiina ajoon -periaatteella suunniteltu ja sopivat monenlaiseen ajoon mainiota asiakaskokemusta unohtamatta. Tiivis yhteistyö tamperelaisen Tamlansin kanssa mahdollistaa, että jokainen toimittamamme City ja City+ minibussimme täyttää korkeat kotimaiset laatuvaatimukset.

Olemme erityisesti tunnettuja siitä, että vastaamme asiakkaiden puheluihin nopeasti ja olemme apuna jopa monen palveluntarjoajan mukaan epätavallisina kellonaikoina. Toimimalla näin varmistamme, että yrittäjät, jotka luottavat autoihinsa päivittäisessä työssään, voivat olla huolettomia: apua on aina saatavilla kun sitä tarvitaan.  

22-paikkaiset bussit

Tuomme maahan myös 22-paikkaisia busseja, joka tarjoaa reilusti istumatilaa ja tekee siitä erinomaisen valinnan suurille ryhmille, kuten koululaisille tai turistiryhmille. Sen avulla voit taata sujuvat ja mukavat kuljetukset sekä kaupungin sisällä että maanteillä. Kysy lisää!

Kotimainen 16-paikkainen City

Kotimainen 19-paikkainen City+

Work Cars on yrittäjän luottokumppani

Olemme hyötyajoneuvojen erikoisliike, joka palvelee koko Suomen alueella niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, ja monet yrittäjät palaavat luoksemme uudelleen, mikä on vahva todiste luotettavuudestamme ja korkeasta asiakastyytyväisyydestämme. Teemme aina enemmän kuin muut ja pidämme kiinni lupauksistamme. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella sinua parhaiten!

Ota yhteyttä

Heikki Havila

Etelä- ja Länsi-Suomi

Mikael Mäkinen

Pohjoinen- ja Itä-Suomi