Tietoa meistä

hyötyajoneuvot Work Cars Oy
esteetön taksi, hyötyajoneuvot

Work Cars Oy – Merkkiriippumaton hyötyajoneuvokeskus

Work Cars Oy maahantuo, varustelee ja myy uudet hyötyajoneuvot ympäri Suomea. Olemme merkkisitoutumaton hyötyajoneuvokeskus ja erikoisalaamme ovat esteettömät taksit, varustellut pakettiautot ja mini- ja midi-kokoiset linja-autot. Varustelemme autot yhteistyössä bussikauppa.fi, Altas Auton sekä kotimaisten korinrakentajien kanssa. Näin automme ovat varustetasoltaan takuulla skandinaaviseen ajoon soveltuvia hyötyajoneuvoja.

Pyrimme toimintatavoillamme tekemään uuden työkäyttöön suunnitellun hyötyajoneuvon ostamisesta mahdollisimman helppoa. Kokemuksemme hyötyajoneuvojen toimintakentästä on mahdollistanut autojen varustelutason konseptoinnin niin, että Work Carsin kautta tilatut autot täyttävät kaikki käyttöön liittyvät kansalliset standardit, ja ovat lisäksi skandinaaviseen ajoon täydellisiä hyötyajoneuvoja hinta-laatusuhteeltaan sekä varustelultaan.

mercedes-benz sprinter hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvot helposti

Yleisesti ottaen hyötyajoneuvon ostaminen asiakkaalle kaikkine lisävarustevalintoineen ja odotusaikoineen on ollut liian vaikeaa. Tämä selkeä ajatusmaailma ja ymmärrys loi Work Carsin. Asiat voi ja pitää tehdä paremmin ja tehokkaammin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan ostaa liiketoimintaan suunniteltu hyötyajoneuvo. Hoidamme kaiken auton tuonnista auton rekisteröintiin ja myyntiin, jolloin kaikki työvaiheet menevät meidän kauttamme. Näin varmistut siitä, että kaikki elementit uudessa autossasi on standardit ja lakipykälät täyttäviä.

Work Carsilla on verottajan hyväksymä asiamiesrooli, mikä tarkoittaa että myymämme autot saadaan heti kaupan jälkeen rekisteröityä ajoon.


Hyötyajoneuvot myy:


Mikael Mäkinen

Mikael Mäkinen

Kuka?

Olen piskuisesta Karstulasta Jyväskylään jo nuorena ajautunut opiskeluiden ja myyntitöiden perässä, ja palkollisena myyntityötä tehneenä ajatus omasta yrityksestä alkoi kyteä muutama vuosi sitten. Viimeisimmässä työpaikassa erikoistuin nimenomaan hyötyautojen, kuten taksien ja varusteltujen pakettiautojen myyntiin, mikä osaltaan loi ymmärryksen tästä toimintakentästä ja kysynnästä ja ajoi yrittäjäksi.

Mitä?

Päävastuualueeni Work Carsilla on myynti. Mitä enemmän myyntitöitä on tehnyt, sitä enemmän on oppinut, että varsinkin ammattilaisille työvälineitä myydessä, myynti on paljon myös konsultointia ja neuvojen antamista.

Miksi Work Cars?

Meidän osaaminen ja ymmärrys niistä toimintaympäristöistä, missä meidän asiakkaamme toimivat, ovat mahdollistaneet palveluiden ja tuotteiden räätälöinnin juuri sellaiseksi, mitä tässä kentässä on kaivattu; helpot ostopäätökset mahdollistavat, jo lähtökohtaisesti täydellisesti perusvarustellut autot, yksityisen toimijan ketteryys ja nopeus ja kaiken lisäksi vielä kilpailukykyiset hinnat. Meidän jokainen uusi hyötyajoneuvo on perusvarustelultaan täysin käyttövalmis ja huippuluokan auto.

email: mikael.makinen@workcars.fi

Tero Tauriainen

Tero Tarvainen

Kuka?

Autoalan myyntihommissa on vierähtänyt karkeasti 15 vuotta palkollisena ja autot ovat läpi elämän näytelleet jonkinlaista roolia niin työssä kuin harrastuksissa. Ensimmäisen tuontivolkkarin hommasin 2000-luvun alussa näkemättä Saksasta. Siitä lähtien harvoin on sama auto yli kolmea kuukautta pihassa ollut. Hyötyajoneuvot tulivat edellisessä työpaikassa tutuksi uusien ja käytettyjen kuorma-autojen myynnin tehtävissä, ja kokemuspohjan karttuminen sytytti pikkuhiljaa ajatuksen omasta yrityksestä.

Mitä?

Myynnin lisäksi vastuuni kallistuu Work Carsilla maahantuonnin, ostamisen ja varustelun suunnitteluun ja muuhun taustalla tapahtuvaan hallinnointiin.

Miksi Work Cars?

Kokemukset on osoittaneet, että isojen merkkiliikkeiden palvelut eivät useinkaan puhuttele suoraan sitä oikeaa loppukäyttäjää, eikä kankeat korporaatiot pysty muovaamaan palveluitaan parhaiksi mahdollisiksi. Work Carsin kaiken toiminnan keskiössä on helppous. Skandinaaviseen käyttöön täydellisellä varustuksella rakennetut autot voi ilman mitään valinnaisia lisävarusteita ottaa käyttöön, mutta myös pieniä räätälöinti- ja täydennysvarusteita voidaan lisätä ilman merkittävää toimitusajan pidentymistä!

email: tero.tarvainen@workcars.fi

Miika Niininen

Miikka Niininen

Kuka?

Olen paljasjalkainen palokkalainen ja myyntihommista on kokemusta niin auto- kuin puhelinpuoleltakin useiden vuosien ajalta. Myös yrittäjäkokemusta löytyy Tiimiakatemia-ajalta, mistä valmistuin tradenomiksi muutama vuosi takaperin. Sen aikana pyöriteltiin tapahtumia ja tulipa oltua yksi kesä myös ravintolayrittäjä.

Mitä?

Toimin Work Carsissa käytettyjen hyötyajoneuvojen ja henkilöautojen myyjänä. Puhelimeen olen tottunut vastaamaan aina kun se sattuu käden ulottuvilla soimaan, joten meikäläiselle voi soitella myös ilta- ja viikonloppuaikaan.

Miksi Work Cars?

Suurin etu on, että asiakas saa Work Carsilta kaikki hyötyajoneuvopalvelut yhdestä paikasta. Meiltä saa aina halutessa aina käyttövalmiin auton suoraan ajoon eikä asiakkaan tarvitse itse kierrättää autoa varustelijalta toiselle, vaan yhteistyökumppaneidemme kautta onnistuu teippauksista lähtien kaikki lisävarustelu. Ykköstavoite Work Carsilla on tehdä hyötyajoneuvon ostaminen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

email: miikka.niininen@workcars.fi

Rene Vesin

Kuka?

Olen ikinuori jyväskyläläinen ja omat vahvuuteni Work Carsilla on aiemmalta työelämältä karttunut hyvinkin kirjava asiakaspalvelukokemus. Järkkärinä ja parkkipirkkona toimiessa palvelutilanteet ovat autonmyyntiin vähintäänkin erilaiset, joten koen että valmiudet ihmisten kanssa toimimiseen on aika hyvät. Alla on myös autoalan koulutus, joten tietotaito autojen tekniikasta ja toiminnasta on myös hyvin hanskassa ja auttaa myös hyötyajoneuvojen myynnissä niin itseäni kuin asiakastakin.

Mitä?

Myyn Work Carsilla käytettyjä autoja; niin hyötyajoneuvoja kuin henkilöautojakin. Itseäni henkilökohtaisesti työelämässä ruokkii onnistumisen tunteet, mitkä Work Carsilla kumpuavat hyvin menneistä autokaupoista, jossa jokainen osapuoli on kauppaan tyytyväinen.

Miksi Work Cars?

Work Carsille autoa ei tarvitse tulla ostamaan kovat kaulassa, vaan kohtaamme jokaisen ovesta sisäänastuvan potentiaalisena kauppakumppanina. Rento, mutta asiallinen meininki tekee kaupankäynnistä helppoa ja mutkatonta. Asiantuntemus ja kokemus hyötyajoneuvoista on erittäin korkealla tasolla Work Carsilla.

email: rene.vesin@workcars.fi

Dimitri Suokas

Kuka?

Olen jyväskyläläinen juuri valmistunut tradenomi ja kiinnostus autoihin ohjasi myyntihommiin Work Carsille. Work Carsilla pääsee tekemään myyntiä nimenomaan yrityskentässä ja sen omat erikoispiirteet viehättää itseäni. B2B-puolelta löytyy myös aiempaa myyntikokemusta.

Mitä?

Toimin Work Carsilla hyötyajoneuvomyyjänä ja meikäläisen kautta saat niin uudet kuin käytetytkin autot yritys- ja yksityiskäyttöön.

Miksi Work Cars?

Work Carsilla ostoprosessin helppous on ehdoton kilpailuetu. Varustelut, rekisteröinnit, teippaukset ja muut toimenpiteet tehdään meidän toimesta alusta loppuun, eikä asiakkaan tarvitse kierrättää autoa varustelijalta toiselle. Auton saa käyttöön pienellä vaivalla ja kaikki muutokset mitä autoon halutaan tehdä, onnistuu meidän kauttamme.

email: dimitri.suokas@workcars.fi