Tietoa meistä

hyötyajoneuvot Work Cars Oy
esteetön taksi, hyötyajoneuvot

Work Cars Oy – Merkkiriippumaton hyötyajoneuvokeskus

Work Cars Oy maahantuo, varustelee ja myy uudet hyötyajoneuvot ympäri Suomea. Olemme merkkisitoutumaton hyötyajoneuvokeskus ja erikoisalaamme ovat esteettömät taksit, varustellut pakettiautot ja mini- ja midi-kokoiset linja-autot. Varustelemme autot yhteistyössä bussikauppa.fi, Altas Auton sekä kotimaisten korinrakentajien kanssa. Näin automme ovat varustetasoltaan takuulla skandinaaviseen ajoon soveltuvia hyötyajoneuvoja.

Pyrimme toimintatavoillamme tekemään uuden työkäyttöön suunnitellun hyötyajoneuvon ostamisesta mahdollisimman helppoa. Kokemuksemme hyötyajoneuvojen toimintakentästä on mahdollistanut autojen varustelutason konseptoinnin niin, että Work Carsin kautta tilatut autot täyttävät kaikki käyttöön liittyvät kansalliset standardit, ja ovat lisäksi skandinaaviseen ajoon täydellisiä hyötyajoneuvoja hinta-laatusuhteeltaan sekä varustelultaan.

Ota meihin yhteyttä:

Myynti / Jyväskylä:

Taksimyynti / Mikael Mäkinen:

Ostot / Tero Tarvainen:

mercedes-benz sprinter hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvot helposti

Yleisesti ottaen hyötyajoneuvon ostaminen asiakkaalle kaikkine lisävarustevalintoineen ja odotusaikoineen on ollut liian vaikeaa. Tämä selkeä ajatusmaailma ja ymmärrys loi Work Carsin. Asiat voi ja pitää tehdä paremmin ja tehokkaammin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan ostaa liiketoimintaan suunniteltu hyötyajoneuvo. Hoidamme kaiken auton tuonnista auton rekisteröintiin ja myyntiin, jolloin kaikki työvaiheet menevät meidän kauttamme. Näin varmistut siitä, että kaikki elementit uudessa autossasi on standardit ja lakipykälät täyttäviä.

Work Carsilla on verottajan hyväksymä asiamiesrooli, mikä tarkoittaa että myymämme autot saadaan heti kaupan jälkeen rekisteröityä ajoon.