Mercedes-Benz Sprinter jatko-ohjaamolla

Mersuun voi aina luottaa, niin töissä kuin vapaa-ajalla. Work Carsilta saat jatko-ohjaamolliset, hyvin varustellut Mercedez-Benz Sprinterit joko nopeasti suoraan varastosta tai yksilöllisesti räätälöitynä – etsit sitten monipuolista työautoa, retkeilykäyttöön soveltuvaa vapaa-ajan kulkupeliä tai näiden yhdistelmää.

Jatko-ohjaamollisten Mercedez-Benz ajoneuvojen malli on Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 9G-Tronic. 2.0 litraisessa Diesel-moottorissa on riittävän tehokas vääntösuhde, joka toimii loistavasti 9-portaisen automaattivaihteiston kanssa. Ajoneuvo on lisäksi taloudellinen ja sillä on pienet CO₂-päästöt (päästöluokka Euro 6). Varastoväreinä saatavilla musta ja valkoinen.

Tutustu jatko-ohjaamollisiin Mercedes-Benz Sprinter -malleihimme ja valitse juuri sinulle sopiva!

Jatko-ohjaamolliset Mercedes-Benz Sprinterit

Mercedes-Benz Sprinter Ready

Ready-mallin ajoneuvot saat nopeasti suoraan varastosta, valmiiksi varusteltuna.

Mercedes-Benz Sprinter Classic

Classic-malli on Suomessa valmiiksi ensiluokkaisesti varusteltu, mutta räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

Mercedes-Benz Sprinter Unlimited

Mitä ikinä autoltasi toivotkaan, meidän tehtävämme on tehdä siitä totta. Unlimited-mallin Sprinterit valmistetaan tilauksesta ja on täten täysin varusteltavissa tarpeidesi mukaisesti, ajoon kuin ajoon ja kaikilla herkuilla. Tyylikkäästi räätälöity jatko-ohjaamollinen Merdeces-Benz Sprinter Unlimited täyttää vaativimmatkin laatukriteerit. Kerro meille toiveistasi, niin keskustellaan lisää!

Millaisen työauton sinä tarvitset?

Työauton tehtävänä on palvella sinua ja tehdä arjestasi helpompaa. Siksi me Work Carsilla räätälöimme työautot aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Jos ajoneuvolla on kiire, löydät useita erilaisia työautoja valmiina varastostamme. Myös varastomalleja voimme räätälöidä joustavasti. Kun sinulla on aikaa panostaa, suunnittelemme yhdessä kanssasi mittatilauksena sinulle varustellun työauton. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, ja tutustu myös muihin jatko-ohjaamollisiin malleihimme.