Jatko-ohjaamolliset ajoneuvot

Work Carsilta löydät hyvin varustellut jatko-ohjaamolliset ajoneuvot käyttövalmiina varastosta! Varastostamme löydät valmiina niin retkeilyautoksi kuin työautoksi – tai molempiin – suunniteltuja jatko-ohjaamoajoneuvoja, mutta halutessasi räätälöimme aina varustelua toiveidesi mukaan tai varustamme auton alusta loppuun tarpeidesi pohjalta.

Retkeilykäyttöön varustettu jatko-ohjaamollinen ajoneuvo on mahdollista rekisteröidä B-kortilla ajettavaksi matkailuautoksi, jolloin ajoneuvo on täysin verovapaa. Matkailuauton sijaan ajoneuvo voidaan rekisteröidä myös kevytkuorma-autoksi, joka tarjoaa myös vapautuksen ajoneuvoveroista. Yritykselle ostetulle kevytkuorma-autolle ei tarvitse nimetä kuljettajaa, jolloin autoetua ei synny ja työautoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla. Eikä sovi unohtaa täysimääräistä alv-vähennys ja poisto-oikeuttakaan!

Jatko-ohjaamolliset autot heti ajoon varastostamme

Mercedes-Benz Sprinter

MAN TGE

Millaisen työauton sinä tarvitset?

Työauton tehtävänä on palvella sinua ja tehdä arjestasi helpompaa. Siksi me Work Carsilla räätälöimme työautot aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Jos ajoneuvolla on kiire, löydät useita erilaisia työautoja valmiina varastostamme. Myös varastomalleja voimme räätälöidä joustavasti. Kun sinulla on aikaa panostaa, suunnittelemme yhdessä kanssasi mittatilauksena sinulle varustellun työauton. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää jatko-ohjaamollisista ajoneuvoistamme ja niiden varustelusta!