RAM valtuutettu maahantuoja

Work Cars on virallinen RAM maahantuoja Suomessa. Saat autot meiltä virallisella 2 vuoden takuulla ja huoltopalvelut Jyväskylästä Sorastajantie 4:sta sekä Seinäjoelta Mestarintie 14:sta. RAMit meiltä myös tehdastilauksena ja alkuperäisellä lisävarustelulla.


ram official dealer

Jos voit valita, mikset valitsisi parasta?

Klassinen, urheilullinen ja tehokas. Ikoninen RAM on sen eurooppalaisiin kilpaveljiin verrattuna monella tapaa ylivertainen. Konepellin alla murisee V6 3.0 Ecodiesel tai HEMI V8 -moottori 5.7 tai jopa 6.2 – litraisena remmiahdettuna, ja jo kevyimmän varustelun versio pesee amerikkalaiseen tyyliin eurooppalaiset pick-upit. Varustelu luo ajomukavuutta ja voimakas moottori takaa ettei teho lopu kesken vaikeammissakaan olosuhteissa. RAMissa yhdistyy käytännöllinen työjuhta ja luksusluokan henkilöauto.

Viralliselta maahantuojalta autot ensirekisteröimättömänä täysillä tehdasvarusteilla!

HINNAT ALKAEN 65500€ ( RAM Classic)

Ram 1500 Limited Night Edition

Voimaa maastoon, taloudellisuutta maantielle

RAMin ikoninen HEMI V8 tuo kuljettajan nilkan ojennuksen ulottuville alkaen jopa 400 ärjyvää hevosvoimaa. Tasaisella maantiellä kaikki hevoset eivät kuitenkaan välttämättä ole tarpeen, jolloin moottorin kahdeksasta sylinteristä aktiivisesti on toiminnassa neljä. Tämä tuo polttoainesäästöä ja taloudellisuutta, lisäksi tarjolla on V6 3.0 Ecodiesel joka vasta nuuka moottori onkin kokoonsa nähden!

RAM 1500 Limited Night edition interior

RAM kuljettaa mukavasti niin kuskia kuin matkustajiakin

RAM -mallisarjan parhailla varusteilla varustellussa Limited-versiossa iso kosketusnäyttö, ilmajousitus, panoraamakatto sekä aidolla nahkalla päällystetyt penkit. Musiikista vastaa Harman Kardonin 19-kaiuttimen äänentoistojärjestelmä.

Night Edition -varustepaketissa kaikki auton tavallisesti kromatut osat on korvattu mustalla korivärillä. Tyylikäs kokomusta jatkuu myös auton sisustassa mustalla verhoilulla.

Ilmajousituksen avulla voidaan säätää auton korkeutta; maastossa maavaraa voidaan nostaa, kun taas maantiellä tasaisempaan ajoon auton korkeus saadaan laskettua alemmas.

Tarkemmat lisätiedot eri mallivaihtoehtojen varusteluista löydät AEC Europen sivuilta!

Huippuvarustelut läpi mallisarjan

Ota yhteyttä!


Lue ajankohtaisia uutisiamme täältä: