Pakettiautot

Mies ja pakettiauto – muuta ei enää tarvitakaan. Work Carsilta löydät pakettiautot nopeasti ajoon suoraan varastosta tai yksilöllisesti räätälöitynä. Pitkä kokemuksemme ajoneuvojen varustelusta takaa, että saat juuri tarpeisiisi sopivan työparin. Meiltä saat myös jatko-ohjaamolliset pakettiautot niin työ- kuin retkeilykäyttöön varusteltuna.

Ensiluokkainen palvelumme ei rajoitu ainoastaan ajoneuvojen myyntiin ja varusteluun. Meiltä saat aina joustavat rahoitus- ja leasing-palvelut, toimitamme auton tarvittaessa suoraan kotipihaasi sekä hoidamme myös rekisteröinnin puolestasi.

Tutustu laajaan pakettiautojen valikoimaamme ja kerro, millaisen ajoneuvon juuri sinä tarvitset!

Pakettiautot heti ajoon tai yksilöllisesti räätälöitynä

Mercedes-Benz

MAN

Peugeot

Fiat

Pakettiautot luotettavalta ja osaavalta kumppanilta

Työauton tehtävänä on palvella sinua ja tehdä arjestasi helpompaa. Siksi me Work Carsilla räätälöimme ajoneuvot aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan – aina ohjaamosta tavaratilaan ja valoista teippauksiin.

Tietyt pakettiautomallimme voimme rekisteröidä halutessasi myös kevytkuorma-autoksi, joka tarjoaa myös vapautuksen ajoneuvoveroista. Yritykselle ostetulle kevytkuorma-autolle ei tarvitse nimetä kuljettajaa, jolloin autoetua ei synny ja työautoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla. Eikä sovi unohtaa täysimääräistä alv-vähennys ja poisto-oikeuttakaan!

Kysy lisää pakettiautoistamme ja niiden varustelumahdollisuuksista!