MAN TGE jatko-ohjaamolla

Valitse tehokas mutta taloudellinen MAN TGE! Work Carsilta saat jatko-ohjaamolliset, hyvin varustellut MAN TGE:t joko nopeasti suoraan varastosta tai yksilöllisesti räätälöitynä – etsit sitten monipuolista työautoa, retkeilykäyttöön soveltuvaa vapaa-ajan kulkupeliä tai näiden yhdistelmää.

Jatko-ohjaamollisten MAN TGE -ajoneuvojen malli on MAN TGE 3.180, joka tehokkaasta 2,0 l nelisylinterisestä diesel-moottoristaan huolimatta on erittäin taloudellinen. 8-portainen automaattivaihteisto palvelee luotettavasti niin kaupungin kaduilla kuin sorateillä.

Tutustu jatko-ohjaamollisiin MAN TGE -malleihimme ja valitse juuri sinulle sopiva!

Jatko-ohjaamolliset MAN TGE:t

MAN TGE Ready

Ready-mallin ajoneuvot saat nopeasti suoraan varastosta, valmiiksi varusteltuna.

MAN TGE Classic

Classic-malli on Suomessa valmiiksi ensiluokkaisesti varusteltu, mutta räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

MAN TGE Unlimited

Mitä ikinä autoltasi toivotkaan, meidän tehtävämme on tehdä siitä totta. Unlimited-mallin MAN TGE:t valmistetaan tilauksesta ja on täten täysin varusteltavissa tarpeidesi mukaisesti, ajoon kuin ajoon ja kaikilla herkuilla. Tyylikkäästi räätälöity jatko-ohjaamollinen MAN TGE Unlimited täyttää vaativimmatkin laatukriteerit. Kerro meille toiveistasi, niin keskustellaan lisää!

Millaisen työauton sinä tarvitset?

Työauton tehtävänä on palvella sinua ja tehdä arjestasi helpompaa. Siksi me Work Carsilla räätälöimme työautot aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Jos ajoneuvolla on kiire, löydät useita erilaisia työautoja valmiina varastostamme. Myös varastomalleja voimme räätälöidä joustavasti. Kun sinulla on aikaa panostaa, suunnittelemme yhdessä kanssasi mittatilauksena sinulle varustellun työauton. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, ja tutustu myös muihin jatko-ohjaamollisiin malleihimme.