Retkeilyauto on monipuolinen auto yritykselle

Retkeilyauto on puhekielen nimitys pakettiautolle, jossa ohjaamoa on jatkettu tavaratilaan. Siinä yhdistyy pakettiauton tavaratila, matkailuauton mukavuudet ja istumapaikat jopa kuudelle. Retkeilyautoksi yhteistyössä kotimaisen Vanstoren kanssa varusteltu Mercedes-Benz Sprinter ja MAN TGE ovat monipuolisia ja ylellisiä vaihtoehtoja yrityksen hyötyajoneuvoiksi.

Miten eroaa tavallisesta umpipakettiautosta?

Matkailuautoksi rekisteröity jatko-ohjaamollinen retkeilyauto on autoverovapaa. Kun retkeilyauto otetaan käyttöön, voidaan auto meidän toimesta rekisteröidä joko henkilöautoksi, jolloin autoa saa ajaa B-kortilla, tai kevytkuorma-autoksi, jolloin autoa ajaakseen tarvitaan C-kortti. Kevytkuorma-autoksi rekisteröidyssä retkeilyautossa astuu voimaan myös kuorma-autojen nopeusrajoitukset, eli maksimissaan 80 km/h.

Siinä missä matkailuautoksi rekisteröity jatko-ohjaamollinen retkeilyauto on autoverovapaa tuote, joutuu umpipakettiautosta maksamaan pakettiauton autoveron. Retkeilyauton autoverovapaus edellyttää, että autosta löytyy vuodepaikka, liesi/mikroaaltouuni, jääkaappi, pöytä sekä säilytystilaa. Lisäksi sisäkorkeus matkustajatilassa täytyy olla suurelta osin vähintään 1,90 m.

Retkeilyauto MB Sprinter
Retkeilyautoksi varusteltu MB Sprinter A3

Hinta alk. n. 80 000€

Sprinter: Takaveto / MAN: Neliveto

Mikro ja jääkaappi, sänkypaikka, säilytystila

Istumapaikka jopa kuudelle

Auton pituus 6967mm (Sprinter A3)

Autoverovapaa

Pakettiauto MB Vito
Umpipakettiauto MB Vito 116 4×4 keskipitkä

Hinta alk. 59500€ (Vito 116 4×4 A3 9G-Tronic Facelift)

Neliveto

Istumapaikka kolmelle

Auton pituus 4895mm

Pakettiauton autovero

Hintaeroa umpipakettiauton ja retkeilyauton välille syntyy jopa hämmästyttävän vähän. Kun upouuden neliveto MB Viton (Vito 116 4×4 A3 9G-Tronic Facelift) hankintahinta täysin varusteluin lähtee noin 60.000 €, lähtee skandinaaviseen ajoon täydellisesti varusteltu MB Sprinter -retkeilyauto noin 80.000 €:sta. Hankkimalla retkeilyauton tavallisen umpipakettiauton sijaan, ei ostaja joudu tinkimään käytännössä mistään, vaan saa samoilla tavarankuljetusominaisuuksilla varustetun monipuolisen hyötyajoneuvon.

Retkeilyauto sopii monipuoliseen käyttöön

Monipuolisuus on ehdottomasti jatko-ohjaamollisen auton valttikortteja. Siinä missä pakettiauto on pitkälti työ- ja hyötykäyttöön soveltuva, on retkeilyautossa paljon myös henkilöautomaisia piirteitä istumapaikkojen ja oleskelutilojen myötä. Istumapaikat mahdollistavat myös ihmisten kuljettamisen esimerkiksi työmaalle tai lasten kuljettamisen harrastuksiin. Lisäksi työmaa- ja retkeilyolosuhteisiin saadaan pienimuotoiset ruuanlaittopuitteet auton mukana helposti.

Varastomallit suoraan käyttöön

Katso videolta esittely uudesta varastomallin MB Sprinter 319:stä jatko-ohjaamolla, 6-paikkainen.

Me Work Carsilla haluamme tehdä hyötyajoneuvon hankinnan asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Varastostamme löytyy konseptimme mukaisia välitilallisia retkeilyautoja jopa parin viikon toimitusajalla. Autot ovat aina skandinaaviseen ajoon täydellisesti suunniteltuja ja kotimaisella sisustuksella varusteltuja. Voit tarkistaa täydellisen varusteluettelon TÄÄLTÄ!

Mikäli sinulla on autoon liittyviä erityistoiveita, voidaan muutoksia tehdä aina seuraavaan tilattavaan erään. Esimerkiksi jos haluat enemmän välitilaa, voidaan tavaratilan ja välitilan seinää siirtää mielesi mukaan. Myös muita kustomointimahdollisuuksia löytyy ja lähtökohtaisesti kaikki onnistuu!

Varustelemamme autot ovat pääasiassa Mercedeksen Sprinttereitä, mutta uutena tuotteena valikoimaamme on tulossa MANin nelivetoaihioita. Sprintereitä löytyy niin A3 kuin A4 mittaisena!

Uutuustuote nelivetoinen MAN TGE 3, 180 2.0TDI välitilallinen retkeilyauto