Retkeilyautot

Work Carsilta löydät ensiluokkaisesti varustellut retkeilyautot. Varastossamme on useita retkeilyvarusteltuja ajoneuvoja heti valmiina ajoon, mutta halutessasi räätälöimme aina varustelua toiveidesi mukaan tai varustamme auton alusta loppuun toiveidesi pohjalta.

Retkeilyauto on erinomainen valinta kiireisemmällekin kaverille. Retkeilyvarustuksen lisäksi ajoneuvoon voidaan lisätä esimerkiksi etätyöpiste tai erillinen tila työvälineille, mikä mahdollistaa vaihtamisen töistä vapaalle nopeasti ja helposti – missä ja milloin tahansa.

Retkeilyautot heti ajoon varastostamme

Mercedes-Benz Sprinter

MAN TGE

Mitä sinä toivot retkeilyautoltasi?

Varastostamme löydät useita valmiiksi varusteltuja retkeilyautoja, jotka sisältävät tyypillisesti vähintäänkin lisäeristykset, 2000 W invertterin, tyylikkään tunnelmavalaistuksen, parannellun äänentoiston, pöydän latauspistokkeella, 120×180 cm sängyn ja 50 litraisen jääkaapin. Lisäksi retkeilyautoissamme on monikäyttöinen perätila, joka voidaan varustella toiveidesi mukaan esimerkiksi työ- tai harrastusvälineiden kuljetukseen.

Kerro meille toiveesi – me toteutamme!

Retkeilyauto autoverovapaasti

Retkeilykäyttöön varustettu ajoneuvo on mahdollista rekisteröidä B-kortilla ajettavaksi matkailuautoksi, jolloin ajoneuvo on täysin autoverovapaa.

Vaihtoehtoisesti retkeilyauto voidaan rekisteröidä myös kevytkuorma-autoksi. Yritykselle ostettaessa autoverovapautuksen lisäksi saat mahdollisuuden täysimääräiseen alv-vähennykseen ja poisto-oikeuteen. Yritykselle ostetulle kevytkuorma-autolle ei myöskään tarvitse nimetä kuljettajaa, jolloin autoetua ei synny ja työautoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla.

Kysy lisää retkeilyautoistamme ja niiden varustelusta!