MAN TGE taksit

Kotimaisella Tamlans-sisustuksella varustetut MAN TGE –taksimme ovat kova haastaja Mercedez-Benz –taksimallistollemme. Kaikki malliston taksit on toteutettu MAN TGE 3.180 -mallin pohjalle, joka tehokkaasta 2,0 l nelisylinterisestä diesel-moottoristaan huolimatta on erittäin taloudellinen. MAN-ajoneuvojen eduksi voidaan lukea myös koko maan kattava huoltoverkosto, joka palvelee ammattiautoilijoita poikkeuksellisen laajoilla ja joustavilla aukioloajoilla.

MAN TGE -taksimme ovat konseptimme mukaisesti heti valmiina ajoon -periaatteella suunniteltu ja sopivat monenlaiseen ajoon mainiota asiakaskokemusta unohtamatta. Ajoneuvon sisusta tehdään kokonaan Tampereella Tamlansilla, jonka historia vie vuosikymmenien taakse laadukkaiden taksiautojen rakenteluun. MAN TGE -taksimme ovat saatavana niin etuvetoisena kuin nelivetoisena. Varastoväreinä valkoinen ja helmiäismusta.

Tutustu MAN TGE -taksimalleihimme ja valitse juuri sinulle sopiva!

MAN TGE taksimallisto

MAN TGE City

Etuvetoisen MAN TGE:n pohjalle rakennetun City-mallin taksin saat nopeasti käyttövalmiina varastostamme. Ajoneuvossa on paikat sekä kahdelle pyörätuolille että yksille paareille. City-mallin vakiovarusteina ovat mm. pyörätuolinostin, käytännölliset ja ergonomiset keinonahkaistuimet, takatilan erillinen lisälämmitin, tuulilasinlämmitys, peruutuskamera sekä LED-valot. Kustannustehokas ja taloudellinen vaihtoehto monenlaiseen ajoon!

MAN TGE Pro

Pro-mallin taksimme on Suomessa suunniteltu ja varustettu laatutietoisen valinta, joka voidaan toteuttaa niin etu- kuin nelivetoiseen autoon. Pro-mallissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja esimerkiksi äänieristys on huippuluokkaa. City-mallin vakiovarusteiden lisäksi Pro-malliin on lisätty muun muassa Edelux-väyläohjausjärjestelmä, kaksikerroksiset eristelasit sekä RGB-LED –tunnelmavalaistus. Pikakiinnitteisten kotimaisten Tamlans-istuimien ansiosta penkkijärjestyksen muuttaminen on nopeaa ja vaivatonta. Ajoneuvoa voidaan myös räätälöidä tarpeidesi mukaan, esimerkiksi koululaisajoon sopivaksi tai lisäherkuilla.

MAN TGE Full

Mitä ikinä taksiltasi toivotkaan, tämä ajoneuvo sen toteuttaa. Full-mallimme valmistetaan tilauksesta ja on täten täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisesti, ajoon kuin ajoon ja kaikilla herkuilla. Tyylikkäästi räätälöity Full-mallin taksi täyttää vaativimmatkin laatukriteerit. Kerro meille toiveistasi, niin keskustellaan lisää!

Taksiajoneuvot myy Work Cars Oy

Work Cars Oy:ltä saat taksit nopeasti omasta varastosta tai tarpeisiisi räätälöitynä. Olemme asiakaspalvelukeskeinen hyötyajoneuvojen erikoisliike, joka todella palvelee ja tekee asiakkaan eteen aina enemmän kuin muut – ja me pidämme lupaukset! Toimimme koko Suomen alueella ja palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Tutustu myös muihin taksimalleihimme.

Ota yhteyttä

Heikki Havila

Etelä-Suomi

Mikael Mäkinen

muu Suomi