Mercedes-Benz Sprinter taksit

Mersuun voi aina luottaa, myös taksiajossa. Work Carsilta saat Mercedez-Benz Sprinter -taksit tarpeeseen kuin tarpeeseen – joko nopeasti suoraan varastosta tai VIP-tasoisesti räätälöitynä. Kaikki Mercedes-Benz Sprinter taksiemme sisustat ovat meidän yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa suunnittelemia sekä valmistetaan korkealaatuisesti kotimaassa.

Mercedez-Benz taksiemme malli on 1+8 paikkainen Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI 9G-Tronic. 2.0 litraisessa Diesel-moottorissa on riittävän tehokas vääntösuhde, joka toimii loistavasti 9-portaisen automaattivaihteiston kanssa. Ajoneuvo on lisäksi taloudellinen ja sillä on pienet CO₂-päästöt (päästöluokka Euro 6). Varastoväreinä saatavilla musta ja valkoinen.

Tutustu Mercedes-Benz -taksimalleihimme ja valitse juuri sinulle sopiva!

Mercedes-Benz Sprinter taksimallisto

Mercedez-Benz Sprinter City

Ketterän City-mallin taksin saat nopeasti käyttövalmiina varastostamme – niin pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin kuin pienryhmäajoon. Ajoneuvossa on paikat sekä kahdelle pyörätuolille että yksille paareille. City-mallin vakiovarusteina ovat mm. pyörätuolinostin, käytännölliset ja ergonomiset keinonahkaistuimet, takatilan erillinen lisälämmitin, tuulilasinlämmitys, peruutuskamera sekä LED-valot. Erinomainen valinta kaupunkiajoon!

Mercedez-Benz Sprinter Pro

Pro-mallin taksimme on Suomessa suunniteltu ja varustettu laatutietoisen valinta. Ajoneuvosta löytyy tietenkin toimintavarma hissi sekä sähköinen liukuovi ja astinlauta. Lisäksi pohjoisen paukkuviin pakkasiin on varauduttu asianmukaisilla eristeillä, tuplaikkunoilla ja lisälämmittimillä. Ensiluokkaisen kuljettajan ajomukavuuden takaavat muun muassa laadukkaat penkit sekä kosketusnäytöllä toimiva hallintapaneeli. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikäs panelointi ja verhoilu sekä LED-valaistus. Halutessasi voimme räätälöidä ajoneuvoon lisämukavuuksia sekä koululaispenkit.

Mercedez-Benz Sprinter Full

Mitä ikinä taksiltasi toivotkaan, tämä ajoneuvo sen toteuttaa. Full-mallimme valmistetaan tilauksesta ja on täten täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisesti, ajoon kuin ajoon ja kaikilla herkuilla. Tyylikkäästi räätälöity Full-mallin taksi täyttää vaativimmatkin laatukriteerit. Kerro meille toiveistasi, niin keskustellaan lisää!

Taksiajoneuvot myy Work Cars Oy

Work Cars Oy:ltä saat taksit nopeasti omasta varastosta tai tarpeisiisi räätälöitynä. Olemme asiakaspalvelukeskeinen hyötyajoneuvojen erikoisliike, joka todella palvelee ja tekee asiakkaan eteen aina enemmän kuin muut – ja me pidämme lupaukset! Toimimme koko Suomen alueella ja palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Tutustu myös muihin taksimalleihimme.

Ota yhteyttä

Heikki Havila

Etelä-Suomi

Mikael Mäkinen

muu Suomi