Tervetuloa Opel Hyötyajoneuvopäiville Tampereen Work Carsille tiistaina 24.9. klo 10-17! 

Päivä täynnä huipputarjouksia ja asiantuntevaa esittelyä Opelin hyötyajoneuvoista

Tule tutustumaan Opel-hyötyajoneuvojen valikoimaan ja koeaja eri mallit: Vivaro, Movano, eVivaro ja eMovano. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Opelin uudet innovaatiot ja varusteluvaihtoehdot juuri ammattilaisille suunnitelluissa hyötyajoneuvoissa.

Koe Opelin vahva hyötyajoneuvovalikoimaalvelua ja tinkimätöntä ammattitaitoa 

Opel Vivaro, Movano, eVivaro ja eMovano tarjoavat suorituskykyä, luotettavuutta ja modernia teknologiaa ammattilaisille, jotka tarvitsevat parasta kuljetuskapasiteettia. Koe sähköisten mallien etumatka ympäristöystävällisyydessä ja liiketoiminnan tehokkuudessa.

Miksi osallistua?

Tämä tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka käyttävät työssään hyötyajoneuvoja – olitpa sitten taksiyrittäjä, urakoitsija tai logistiikka-alan ammattilainen, Opelin mallisto tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Tapahtumassa näet laajan valikoiman ja saat asiantuntevaa opastusta juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivista malleista.

Huipputarjoukset: Maahantuojan erikoistarjoukset vain tapahtumapäivänä!

  • Kampanjapaketti: Talvirenkaat, nastarenkaat peltivantein, vetokoukku sekä vanerointi seinille ja lattialle vain 495 € + alv. Paketti tarjoaa asiakasetuja jopa 3 500 € mallista riippuen.
  • Rahoitustarjous: Koko mallistolle edullinen rahoitus 2,9 % korolla + kulut (345 € avausmaksu ja 14 €/kk). Voimassa syys- ja lokakuun ajan, koskee vuoden 2024 aikana rekisteröitäviä autoja.

Verkostoituminen: Tule tapaamaan muita ammattilaisia ja laajenna kontaktejasi.

Taksiyrittäjille: Koeajo eMovanolla – täydellisesti varusteltu taksikäyttöön. Tamlans esittelee myös toimivaa ja muunneltavaa varustelua hyötyajoneuvoihin.

Paikallista makua: Tarjoilemme tapahtumassa aitoa tamperelaista mustaamakkaraa puolukkahillolla – ja tottakai kylkeen maitoa.

Yrittäjän luotettava kumppani

Meillä on sinulle hyvä neuvo: osta autosi sieltä, missä ymmärretään, mitä kaipaat. Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse myyjä, joka osaa toimittaa sen, mitä tarvitset. Work Cars tietää, että työssä päivittäin käytettävään autoon pitää voida luottaa. Haluamme, että autosi palvelee sinua hyvin – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Unelmien hyötyajoneuvo nopealla toimituksella ilman turhia seisokkeja! 

Päivitä työautosi huipputasolle ja varmista, että sinulla on paras mahdollinen työkaveri tien päällä! Work Carsin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn hyötyajoneuvon – nopeasti ja ammattitaidolla. Unohda pitkät odotusajat, säätäminen ja seisokit: meiltä saat ajoneuvosi ajoon heti ilman viivästyksiä! 

Palvelua ja tinkimätöntä ammattitaitoa 

Me Work Carsilla ymmärrämme, että jokainen työ ja tekijä on erilainen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman hyötyajoneuvoja ja työautoja, jotka muokataan tarkasti tarpeidesi mukaan. Yhdessä suunnittelemme ajoneuvon, joka ei ole pelkästään työkalu, vaan todellinen kumppani työssäsi. Ja mikä parasta, saat uuden ajoneuvosi heti käyttöön, kun tuot vanhan ajoneuvosi meille vaihdossa.

Jyväskylän, Tampereen ja Tuusulan toimipisteissä palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueelle, aina valmiina ratkaisemaan asiakkaan tarpeet. Olipa kyseessä kevyempi työauto tai vaativampi projekti, tiimimme varmistaa, että saat juuri sellaisen ajoneuvon kuin tarvitset.

Helppoa ja joustavaa rahoitusta 

Me Work Carsilla tiedämme, että sujuva ja järkevä rahoitus on avain onnistuneeseen hankintaan.

Tarjoamme joustavat rahoitusratkaisut, kuten käteiskaupan, osamaksun ja leasingin, ja autamme valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kaikki hoidetaan yhdeltä luukulta: varustelu, ajoneuvo ja rahoitus. Näin voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi pyörittämiseen ilman ylimääräisiä huolia. 

Näin homma toimii:

Valitse juuri sinulle sopiva auto 

  • Tutustu laajaan hyötyajoneuvovalikoimaamme ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava malli. Asiantuntijamme ovat apunasi valinnassa ja antavat suosituksia perustuen käyttötarpeisiisi ja toiveisiisi. 

Tarvittavat lisävarusteet? 

  • Yhdessä suunnittelemme ajoneuvosi varustelun juuri sinun tarpeitasi varten. Halusitpa lisätä työkaluhyllyjä, aurinkopaneeleja, tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän tai muita erikoisvarusteita, varmistamme, että kaikki toiveesi täyttyvät. 

Valitse sopiva rahoitusvaihtoehto 

  • Kauttamme saat helpon ja joustavan rahoitusratkaisun, joka sopii taloudellisiin tarpeisiisi. Oli kyseessä sitten käteiskauppa, osamaksu tai leasing, meillä on ratkaisu valmiina. 

Nouda valmis, varusteltu ja rekisteröity auto 

Work Carsilla ammattitaito, joustavuus ja asiakastyytyväisyys ovat kaiken perusta. Tervetuloa tekemään kauppaa, jossa lupaukset pidetään ja tulokset puhuvat puolestaan. 

Yrittäjän luotettava kumppani

Meillä on sinulle hyvä neuvo: osta autosi sieltä, missä ymmärretään, mitä kaipaat. Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse myyjä, joka osaa toimittaa sen, mitä tarvitset. Work Cars tietää, että työssä päivittäin käytettävään autoon pitää voida luottaa. Haluamme, että autosi palvelee sinua hyvin – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Tuusulassa, mutta saat meiltä palvelua minne päin Suomea tahansa. Otat vain yhteyttä ja kerrot, mitä kaipaat – me toteutamme toiveesi.