Uusi vahvistus Work Carsin tiimissä: Heikki Havila 

Taksialan ammattilaisten kanssa onnistuneen yhteistyön aiheuttama kasvanut kysyntä ja Heikki Havilan laaja kokemus sekä syvä ymmärrys alasta mahdollistavat meille vastata kasvavaan tarpeeseen entistäkin tehokkaammin.  

Tiivis yhteistyö taksiautoilijoiden kanssa ja herkkä korva heidän tarpeilleen ja toiveilleen ovat olleet keskiössä toiminnassamme, osoittaen että meille ongelmien ratkaiseminen ei ole vain tehtävä, vaan intohimon ja innovoinnin lähde. Tämä sitoutuminen on syventänyt asiakassuhteitamme, ja moni taksialan yrittäjä tuntee Work Carsin kyvyn vastata juuri heidän tarpeisiinsa. 

Heikin vastuualueisiin kuuluvat taksien myynti Etelä-Suomessa sekä linja-autojen myynti koko Suomen alueella. 

Yhteiset arvot ja asiakaslähtöisyys 

Heikin kiinnostus Work Carsiin juontaa juurensa yhteisistä arvoista ja toimintatavoista. Hän arvostaa yrityksen asiakaslähtöistä lähestymistapaa, joka keskittyy aidon tarpeen tunnistamiseen ja ratkaisemiseen. Tämä linja sopii täydellisesti Heikin omien periaatteiden kanssa, sillä hän korostaa asiakkaan kuulemisen merkitystä ja pyrkii varmistamaan, että asiakkaat ovat tyytyväisiä päätöksiinsä ilman ostokrapulaa.  

Heikki onkin saanut säännöllisesti kiitosta siitä, että hän on kyennyt tarjoamaan asiakkaille apua ja parempia ratkaisuja kuin mitä he itse olisivat osanneet odottaa. 

Innostumme haasteista ja tarjoamme parhaita ratkaisuja 

Me Work Carsilla kohtaamme taksialan haasteet avosylin, innostuen jokaisesta mahdollisuudesta palvella ja tukea asiakkaitamme. Tämä asenne, yhdistettynä aitoon haluumme tarjota alalle parhaiten palvelevat ajoneuvot, tekevät meistä alalla arvostetun kumppanin. Kunnia-asiamme on tarjota taksialan yrittäjille hyötyajoneuvoja ja työautoja, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät odotukset suorituskyvyssä, mukavuudessa ja taloudellisuudessa. 

Jos siis kaipaat ratkaisuja, jotka ovat kuin mittatilaustyönä tehtyjä, Heikki on valmiina vastaamaan kutsuun ja varmistaa, että matkasi on aina kohti menestystä.

Soita Heikille – hän on se kaveri, joka tietää, miten pysytään liikkeellä! 

Esteettömät taksit, Etelä-Suomi
Linja-autot, koko Suomi
Heikki Havila