Esteetön taksi on paras all-around taksi

Esteetön taksi eli kansankielellä ”invataksi” oli ennen taksiuudistusta tiukkojen lupaprosessien ja rajoitusten sanelema taksigenre, mutta 2018 voimaan astunut taksiuudistus löystytti kutakuinkin kaikkia taksiautoiluun liittyviä säännöstelyjä. Taksiuudistus paitsi lisäsi taksien kokonaismäärää, mahdollisti osaltaan kuljetuskaluston muuttamisen enemmän tarpeita vastaavaksi. Kun aiemmin tavalliset henkilökyyditykset tehtiin perinteisellä henkilöautolla ja vammaispalveluliikenne hoidettiin esteettömillä takseilla, kääntyy yhä useampi taksiyrittäjä uutta autoa suunnitellessaan kaikkeen kyyditykseen soveltuvaan ratkaisuun.


esteetön taksi keula

Miksi esteetön taksi on parempi?

Jälleen syitä on helppo hakea lakiuudistuksesta. Uusi kilpailutilanne käytännössä edellyttää takseja tekemään kaikenlaisia ajoja, mikä tarkoittaa, että kilpailussa jää auttamatta jälkeen, mikäli ei kykene kalustollaan tekemään esimerkiksi vammaispalveluliikennettä. Tämän lisäksi tilavammalla taksilla voidaan kuljettaa suurempia seurueita, mutta myös yksittäisiä ihmisiä, mikä lähettää esteettömän taksin matkaan samalta viivalta henkilöautoja vastaan myös yksittäiskyydityksissä.

Kustannukset ja ominaisuudet

Vaikka hankintahinnaltaan esteettömät taksit ovat keskimäärin kalliimpia kuin henkilöautot, johtuen hisseistä ja muista varusteluista, ei käyttökustannuksissa käytännössä ole eroa. Esteetön taksi kuitenkin tarjoaa kyydin kaikille kyyditystä tarvitsevalle, joten usein isommat autot ovat taksikäytössä tehokkaampia.

Uutta taksiautoa suunnitellessa on käytännöllisyys ja tehokkuus nykypäivän trendi. Se miten nopeasti ja helposti kuski saa esimerkiksi pyörätuolipotilaan kyytiin ja pois kyydistä on merkittävä asia, kun tarkastellaan taksin kuljetusmääriä pitkällä aikavälillä.

Merkittävänä ominaisuutena mainittakoon myös, että Work Carsin esteettömiin takseihin on rekisteröity myös paaripaikka, eli myös paaripotilaita voidaan kuljettaa sujuvasti.Miksi Work Cars?

Work Carsin vuosien saatossa kertynyt ymmärrys ja kokemus taksien toimintaympäristöstä on mahdollistanut kaiken vaadittavan sisältävän konseptiauton tuomisen markkinoille. Perinteisesti uudet taksit on tilattu merkkiliikkeistä raksittamalla halutut lisävarusteet autoon nälkävuoden mittaisesta listasta, jolloin yrittäjälle täysin räätälöity auto on saattanut matkata käyttöön useita kuukausia. Olemme tehneet tämän puolestasi.

Work Cars tarjoaa asiakkailleen käytännössä skandinaaviseen ympäristöön käyttövalmiita autoja, joihin on kerätty oletuksena KAIKKI ne lisävarusteet mitä ammattiautoiluun tarvitaan. Work Carsilta tilatut Mercedes-Benz Sprinterit ja Ford Transitit ovat vakiovarusteiltaan täysin käyttöönottovalmiita esteettömiä takseja, mutta mikäli viilauksia ja lisäyksiä halutaan tehdä, onnistuu nekin. Autojen varustelu tehdään yhteistyössä kotimaisten korinrakentajien sekä Altas Auto:n kanssa.

Koska tilaamme jatkuvasti lisää kalustoa myyntiin, tuotteita on saatavilla hyvinkin nopealla varoitusajalla suoraan varastosta. Keskimääräiset toimitusajat ovat olleet noin 3 viikkoa – 2 kuukautta ostopäätöksestä siihen, että auto on toimitettuna kotipihaan.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä

tai jätä yhteydenotto!