Ammattitaitoa – ei taikoja 

Haasta meidät toteuttamaan unelmiesi ajoneuvo 

Oletko koskaan haaveillut täydellisestä hyötyajoneuvosta, joka vastaa kaikkia työsi vaatimuksia? Work Cars on täällä toteuttamassa unelmasi ilman taikatemppuja! Me emme tarjoa vain ajoneuvoja, vaan räätälöimme ne vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Haasta meidät – kerro, mitä tarvitset, ja me teemme sen mahdolliseksi. Ei tarvita lampun henkeä vain Work Carsin asiantuntijoiden ammattitaito. 

Monipuolinen ja mukautuva MAN TGE 3.180

Olipa hakusessasi joustava työajoneuvo, retkeilyyn soveltuva vapaa-ajan matkailuauto tai näiden kahden erinomainen yhdistelmä, meillä on sinulle ratkaisu. Jatko-ohjaamollisten MAN TGE -ajoneuvojen malli on MAN TGE 3.180, joka tehokkaasta 2,0 l nelisylinterisestä diesel-moottoristaan huolimatta on erittäin taloudellinen. 8-portainen automaattivaihteisto palvelee luotettavasti tarjoten loistavan ajokokemuksen.

Tutustu jatko-ohjaamollisiin MAN TGE -malleihimme ja valitse juuri sinulle sopiva! Me Work Carsilla varmistamme, että saat parhaan mahdollisen ajoneuvon, joka täyttää kaikki tarpeesi ja odotuksesi.

Anna meidän helpottaa elämääsi

MAN TGE retkeilyautot tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja liikkuvaan työhön, haastaville työmaille ja vapaa-ajan harrastuksiin

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Tuusulassa ja Taampereella, mutta saat meiltä palvelua minne päin Suomea tahansa. Otat vain yhteyttä ja kerrot, mitä kaipaat – me toteutamme toiveesi.