Work Cars toteuttaa toiveita nyt myös Tampereella!

Etsitkö luotettavaa kumppania liiketoimintasi tueksi? Nyt löydät sellaisen Tampereelta, sillä Work Carsin uusi toimipiste tarjoaa juuri sen, mitä tarvitset: räätälöityjä hyötyajoneuvoja, jotka on suunniteltu vastaamaan täsmällisesti yrityksesi tarpeita.

Löydät meidät osoitteesta Ihantie 2

Toimipisteen avaus Tampereella on merkittävä askel Work Carsille, joka on jo vakiinnuttanut asemansa laadukkaiden hyötyajoneuvojen toimittajana Suomessa. Tampereen toimipiste tulee tarjoamaan saman tason asiakaspalvelua ja asiantuntemusta, josta Work Cars on tullut tunnetuksi.

Work Cars on asiakaspalvelukeskeinen hyötyajoneuvojen erikoisliike, joka todella palvelee ja tekee asiakkaan eteen aina enemmän kuin muut – ja lupaukset pidetään!

Me Work Carsilla teemme asiakkaan eteen aina enemmän kuin muut, ja pidämme kiinni antamistamme lupauksista. Tarjoamme kattavat rahoitus- ja leasing-palvelut sekä loppuvelan lunastuksen, jotta auton hankkiminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Lisäksi toimitamme auton tarvittaessa suoraan kotipihaasi, rekisteröitynä ja valmiina käyttöön.

Erityisesti panostamme siihen, että voit saada autosi varusteltuna juuri niin kuin haluat. Olipa kyseessä teippaukset, valoratkaisut tai muut lisävarusteet, toteutamme toiveesi – ja kaikki tämä sisältyy samaan hintaan. 

Work Carsin asiakaskuntaan kuuluu paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joille halutaan tarjota mahdollisimman helppo tapa hankkia työkäyttöön räätälöity ajoneuvo. Toiminnassa on kuitenkin huomioitu myös se, että kysyntää on kasvavassa määrin erilaisille yksityis- ja harrastuskäyttöön ostettaville hyötyautoille. Jatko-ohjaamolliset ajoneuvot ovat todella suosittuja myös vapaa-ajallaan aktiivisten yrittäjien keskuudessa. Lue täältä miten Work Cars auttaa yrittäjää yhdistämään työn ja vapaa-ajan.

Tervetuloa palveltavaksi Tampereen toimipisteeseen!