Harvinaista herkkua tarjolla Suomen viralliselta RAM maahantuojalta!

Klassinen, urheilullinen ja tehokas – RAM. Nyt saatavilla Suomen viralliselta maahantuojalta. Varustelu luo ajomukavuutta ja voimakas moottori takaa, ettei teho lopu kesken vaikeammissakaan olosuhteissa. RAMissa yhdistyy käytännöllinen työjuhta ja luksusluokan henkilöauto.

RAM neliveto on todellinen voimapesä, joka yhdessä verrattomien ajo-ominaisuuksien kanssa vie varmasti perille – minne vain. RAM yhdistää täydellisesti väkevän menopelin, työautojen käytännöllisyyden ja ylellisen mukavan kyydin.

RAM kevytkuorma-auto on mutkattomampi käsitellä yrityksen verotuksessa. Kevytkuorma-autoksi rekisteröidyn ajoneuvon etuna on lisäksi se, että ajoneuvoa ei katsota autoeduksi, jolloin autoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla. Kevytkuorma-auton vuosittainen käyttöverokin on varsin huokea, alle 100 euroa vuodessa.

Alla maistiaista valikoimasta ja mikäli RAMin haluat hankkia, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

RAM 1500 Rebel Night -23

Näitä Rebeleitä ei ole montaa Suomessa joten ei varmasti ihan heti tule samanlaista vastaan! Tämä on myös 3.0l V6 Turbo Ecodiesel koneella jonka ansiosta kulutus on varsin maltillista. Tässä ei siis kulut vaivaa lompakkoa ja mukavuus on parasta A-luokkaa!

Värinä valkoinen ja lisävarusteena Night-paketti eli kaikki pisteosat ovat mustia

RAM 1500 Limited Night edition -23

Löytyy varustetta, tyyliä ja mukavuutta joka lähtöön!

Ecodiesel 3.0l ja 8-portainen automaatti. Auto on myöskin ruostesuojattu joten ei muuta kuin kovaa ajoa!

Värinä musta metalliväri ja lisävarusteena Night-paketti eli kaikki pisteosat ovat mustia

RAM 1500 Laramie -23

RAM 1500 V6 Ecodiesel Laramie suoraan varastosta! Tässä yksilössä on edustavuutta, tyyliä sekä näyttävyyttä. Täyteen ladattu varusteita sekä ajokokemukseltaan parasta A+ luokkaa! Tämän lompakkoystävällisempää ajoneuvoa ei juurikaan löydy yritykselle ja näin pysyy talous kunnossa!

Värinä toimii musta metalliväri, harmaa sekä Ivory White metalliväri. Lisäksi varusteena Night-paketti eli kaikki pisteosat ovat mustia.

Yrittäjän luotettava kumppani

Meillä on sinulle hyvä neuvo: osta autosi sieltä, missä ymmärretään, mitä kaipaat. Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse myyjä, joka osaa toimittaa sen, mitä tarvitset. Work Cars tietää, että työssä päivittäin käytettävään autoon pitää voida luottaa. Haluamme, että autosi palvelee sinua hyvin – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Ota yhteyttä!