Mikä auto taksiksi? Näin löydät parhaan taksiauton tarpeisiisi

Ajoneuvo on taksinkuljettajan tärkein työväline. Siksi ei ole yhdentekevää, millainen kumppani tien päälle valitaan.

Jos pohdit, mikä olisi paras taksiauto juuri sinun tarpeisiisi, jatka lukemista. Tässä artikkelissa esittelemme taksimallistomme ja autamme sinua tekemään oikean valinnan.

Mercedes-Benz Sprinter PRO

Mercedes-Benz Sprinterin pohjalle rakennettu PRO-taksimallimme on kokonaan Suomessa pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ja toteutettu esteetön taksi, joka tarjoaa taloudellisen mutta laadukkaan vaihtoehdon ammattiajoon.

Esteettömäksi taksiksi suunnitellusta ajoneuvosta löytyy tietenkin toimintavarma hissi, sähköinen liukuovi ja astinlauta, sekä 8 matkustajapaikkaa. Lisäksi pohjoisen paukkuviin pakkasiin on varauduttu asianmukaisilla eristeillä, tuplaikkunoilla ja lisälämmittimillä. Ensiluokkaisen kuljettajan ajomukavuuden takaavat muun muassa laadukkaat penkit sekä kosketusnäytöllä toimiva hallintapaneeli. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikäs panelointi ja verhoilu sekä LED-valaistus.

Ajoneuvon malli on 1+8 paikkainen Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI 9G-Tronic. Ajoneuvon 2.0 litraisessa Diesel-moottorissa on riittävän tehokas vääntösuhde, joka toimii loistavasti 9-portaisen automaattivaihteiston kanssa. Ajoneuvo on lisäksi taloudellinen ja sillä on pienet CO₂-päästöt (päästöluokka Euro 6). Värivaihtoehtoina on valittavissa musta tai valkoinen.

PRO-taksimallimme penkkijärjestys on vakio, mutta tilavan takatilan ansiosta se soveltuu myös paarikuljetuksiin. Automaattivaihteiston ansiosta myös kaupunkiajo on miellyttävää. Ajoneuvo on ennen kaikkea turvallinen ja helppohoitoinen, mutta myös tyylikäs ja ajomukavuudeltaan ensiluokkainen.

Mercedes-Benz Sprinter PRO+

PRO+ -malli on muuten vastaava kuin perinteinen Mercedez-Benz Sprinterin pohjalle rakennettu PRO-taksimallimme, mutta kiinteiden penkkien sijaan ajoneuvo on varusteltu pikakiinnitteisillä istuimilla, minkä ansiosta matkustajatilan järjestystä voidaan muuttaa. Istuinpaikkoja voidaan täten helposti korvata myös paaripaikoilla. PRO+ -malliin on lisäksi mahdollista muokata myös koululaiskyyteihin sopivaksi, jolloin ajoneuvoon mahtuu enintään 13 koululaista.

Monipuolisuutensa ansiosta PRO+ -mallimme soveltuu kaikenlaisiin kuljetuksiin, kuitenkaan tyylistä tai kuljettajan mukavuudesta tinkimättä. Ajoneuvon kotimainen sisusta on näyttävä mutta helppohoitoinen. Modernit varusteet, tehokas moottori ja sulava automaattivaihteisto tekevät ajamisesta lähes jokapäiväistä juhlaa.

MAN TGE

Jos kaupungin katujen sijaan työpäiväsi maisemat koostuvat enimmäkseen pikkukylien hiekkateistä, nelivetoinen MAN TGE on ehdottomasti valintasi! Nelivedon lisäksi 177 hevosvoiman moottori ja 8-portainen automaattivaihteisto varmistavat sujuvan ja mukavan matkanteon haastavissakin olosuhteissa. Ajoneuvosta on saatavilla myös etuvetoinen malli.

Vaikka suorituskyky onkin tämän ajoneuvon vahvuus, ei auton sisustus tai varustelu kalpene sille lainkaan. Auton sisusta tehdään kokonaan Tampereella Tamlanssilla, jonka historia vie vuosikymmenien taakse laadukkaiden taksiautojen rakenteluun. Kuljettajan ajomukavuuden takaavat mm. lämmitettävä nahkainen ohjauspyörä, tuulilasinlämmitin, audiopaketti kosketusnäytöllä sekä ergonominen hierontaominaisuudella varustettu istuin.

MAN TGE:ssä takatilan ilmastointi on aina vakiovaruste ja sen lisäksi ajoneuvo on eristetty huolellisesti sekä varustettu lisälämmittimillä. Matkustajatilaan voit valita 8 kokonahkaista istuinta tai vaihtoehtoisesti koululaispenkit. Niin matkustajien kuin kuljettajan arkea helpottavat nousukahvat sekä laadukas pyörätuolinostin.

Ford Transit

Ford Transit on mallistomme ehdoton tilakuningas kaikkein pisimmällä ja korkeimmalla korimallilla. Tästä syystä ajoneuvo onkin erityisen suosittu valinta 1+13 paikkaisena koulutaksimallina.

Kaikki varastosta löytyvät Ford Transitit ovat varusteltu skandinaavisiin olosuhteisiin lisälämmittimillä sekä lämpö- ja äänieristyksellä. Ajoneuvon varustelu ja sisusta tehdään aina korkealaatuisesti kotimaassa, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Koululaispaikkojen sijaan ajoneuvo voidaan varustella myös 1+8 paikkaiseksi esteettömäksi invataksiksi. Matkustajapaikkojen määrästä riippumatta ajoneuvossa on aina aukeava tai kiinteälapainen hissi, joka mahdollistaa pyörätuoliasiakkaiden mukavan kuljetuksen.

Eikö mallistostamme löytynyt sopivaa?

Etkö ole vielä ihan varma, mikä taksimalleistamme olisi paras juuri sinulle? Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan Sen Oikean!

Mikäli varastomalliemme varustelu ei vastaa täysin tarpeisiisi, räätälöimme mielellämme ajoneuvot yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Kerro mitä tarvitset – me toteutamme!

Kysy lisää!

Mikael Mäkinen
Taksimyynti