Jeep Gladiator – auto, jonka ratissa sinua ei pidättele mikään!

Kun tavallinen auto ei vain riitä, on valittava järeämpi vaihtoehto. Jeep Gladiator on todellinen autojen kuningas ja ehdoton menopeli, kun haluat erottua massasta. Jeep Gladiator on auto, jonka ratissa voit olla todellinen oman elämäsi Indiana Jones. Tämä ajoneuvo mahdollistaa monenlaisen harrastamisen ja työajon sinulle, jonka elämässä todelliselle työjuhdalle on tarvetta ja kun odotat autolta kestävyyttä, voimaa ja vääntöä.

Koe seikkailun vapaus

Jeep Gladiator ei kysele valmiiden teiden perään, se menee mihin sinä haluat. Konepellin alla muriseva 3,0 litrainen V6-dieselmoottori tykittää tehoa 264 hepan voimalla ja 8-portaisen automaattisen vaihteiston kaverina alennusvaihteisto takaa vääntömomenttia haastavaan maastoon. Reilu maavara, hyvät jättökulmat sekä ensiluokkainen jousitus takaavat sen, ettei pohja tai kori ota kiinni vaihtelevassakaan maastossa. Maavaraa pystyy halutessaan edelleen nostamaan korotussarjan avulla. Gladiatorin ratissa pääset haastamaan sekä autoa että itseäsi entistä vaativampiin suorituksiin.

Jeepin hulppea lastaustilavuus (L 113/144 cm x P 153 cm) vetää sisäänsä niin pohjoisen kalareissuille tarvittavat kalastusvehkeet kuin peurametsällä tai muilla eräreissuilla tarvittavat välineet. 1030 kilon kantavuus antaa luvan laittaa kyytiin ihan reilusti tavaraa. Ja mikäli Gladiatorin hommaa työautoksi, on se luotettava kuormajuhta niin maatalouteen, metsä- kuin rakennustyömaillekin.

Jeep Gladiatorin yksi parhaista puolista on se, että sillä voi fiilistellä metsissä ja maastossa, mutta irrottamalla katon ja ovet siitä saa katseita kääntävän avoauton kesäiseen kaupunkiajoon. Irroitat katon ja ovet mukana tulevien työkalujen avulla ja kaikille irroitetuille pulteille löytyy omat paikat takapenkin alta, jolloin ne kaikki pysyvät varmasti hyvässä tallessa. Irroittaminen ja takaisin paikoilleen asentaminen on tehty helpoksi, joten sinun ei tarvitse olla insinööritason automekaanikko muokataksesi Gladiatoria mielesi mukaan.


Tero näyttää videolla, miten näppärästi Jeepin saa riisuttua avoautoksi.

Ole villisti oman tiesi kulkija

Gladiatorin ratissa voit vapaasti keskittyä nauttimaan vaihtuvista maisemista, sillä tämän auton varustelu on vertaansa vailla. Ajomukavuudesta ja -turvallisuudesta huolehtivat mm. LED-ajovalot, adaptiivinen vakionopeudensäädin, kamerat edessä ja takana, navigaattori, ratin- ja penkinlämmittimet, nahkaistuimet, kaukovaloassistentti ja kuolleen kulman vahti sekä lukuisat muut turvavarusteet.

Jeep Gladiator on rekisteröity kevytkuorma-autoksi, minkä ansiosta siitä saa täyden ALV-vähennyksen yritykselle hankittaessa eikä tässä ajoneuvoluokassa käyttöverokaan paljon lompakkoa kuluta. Poistamalla takaistuimet saamme tarvittaessa muutettua auton niin, että se saadaan rekisteröityä alennetun autoveron pakettiautoksi.

Tässä on sinulle ajoneuvo, joka vastaa kaikkiin toiveisiisi. Jeep Gladiatoriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita ja se on helposti tuunattavissa jokaisen tarpeita parhaiten vastaavaksi. Ja mikä parasta – kun hommaat Gladiatorin meiltä saat koko paketin valmiina ja juuri sellaisena kuin toivot. Me hankimme puolestasi kaikki mahdolliset lisävarusteet ja -herkut sekä asennamme ne valmiiksi. Olipa toivomuslistallasi siis vaikkapa aurinkoverhot, putkiovet, lisävalot, puskurit, audiovarusteet, tai mitä tahansa keksitkään – me toteutamme ja sinulle jää tehtäväksi vain ajaa autolla auringonlaskuun.

Image

Tutustu Jeep Gladiatoriin paremmin sivuillamme tai kysy lisätietoja asiantuntevilta myyjiltämme!