GM SUV-tuoteperhe kääntää päät

Amerikkalaisen General Motors Companyn SUV-perheen uusimmat helmet ovat nyt rantautuneet Suomeen. Edustuksestamme löydät tuoteperheen suosituimmat mallit Chevrolet Tahoen ja Suburbanin sekä malliston kruununjalokivet Cadillac Escaladen ja Cadillac Escalade ESV:n.

Ensiluokkaista ajomukavuutta tyylistä tinkimättä

Amerikkalaiseen tapaan GM SUV -tuoteperheen ajoneuvoissa kaikki on suurempaa ja parempaa. Mallista riippumatta nämä maasturit ovat kookkaita ja näyttäviä, mutta erityisen edustuskelpoinen on perheen tähti – Cadillac Escalade ja sen suurikokoisempi kaksoisveli Cadillac Escalade ESV.

Sekä tuoteperheen Chevrolet että Cadillac -malleista löytyvät kaikki nykypäivän mukavuudet aina futuristisen massiivisista näytöistä ja luksustason äänentoistojärjestelmistä moderneihin turvavarusteisiin. Ensiluokkaisesta ajomukavuudesta ei tarvitse tinkiä missään tilanteessa, sillä perheen maasturit pärjäävät nelivedon ansiosta maastossa kuin maastossa. Massiivisessa yli 1000 litran tavaratilassa ei takuulla tila lopu kesken, ja pidemmissä Suburban sekä Escalade ESV -malleissa tilaa riittää tarvittaessa kuljettajan lisäksi jopa 7 matkustajapaikalle.

Päät kääntyvät viimeistään siinä vaiheessa, kun näiden maanteiden luksusjahtien moottori hyrähtää käyntiin. 10-portaiseen automaattivaihteistoon yhdistetty 6,2 litrainen V8-bensiinimoottori kiihtyy sulavasti ja tehokkaasti. Cadillac Escaladeen on nyt myös saatavilla ainutlaatuinen 3,0 litrainen V6 Duramax-dieselmoottori, jossa vääntöä on enemmän kuin riittävästi.


GM SUV-perheen ajoneuvot tarjoilevat kaikki herkut ja ensiluokkaisen ajomukavuuden tyylikkäässä ulkokuoressa

Maksimoimme hyödyt yrityskäyttöön

Jotta saisit ajoneuvostasi parhaimman mahdollisen hyödyn irti, olemme rekisteröineet nämä jenkkimaasturit taloudellisiksi N2G-luokan kevytkuorma-autoiksi. Muutoksen ansiosta bensiinimoottoreilla varustetuissa malleissa ajoneuvovero on pyöreät nolla euroa, ja dieselmalleissakin naurettavat alle 100 € vuodessa.

Lisäksi yrityskäyttöön hankittuna ajoneuvosta saa täysimääräisen alv-vähennys- ja poisto-oikeuden. Luokituksen ansiosta ajopäiväkirjaa ei tarvitse täyttää, eikä ajoneuvolle tarvitse nimetä kuljettajaa jolle autoetu muodostuisi. Voit siis ajella huoletta uudella silmäterälläsi niin työssä kuin vapaalla!

Arvokas ja edustuskelpoinen ajoneuvo myös ruumiinkuljetukseen

Kaikki GM SUV-mallit ovat loistavia valintoja myös ruumisautoiksi. Massiivinen tavaratila voidaan varustella niin ruumiinkuljetukseen kuin saattueautoksi joko siirtolavetilla tai arkkulavetilla – tai vaikka molemmilla. Ajomukavuutensa ansiosta ajoneuvot toimivat erinomaisesti arkipäiväisemmässä kuljetuksessa, mutta tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta ne ovat myös edustuskelpoisia ja arvokkaita ajoneuvoja saattuessa.

Ruumisautoksi varusteltuna ajoneuvot ovat B-ajokortilla ajettavia henkilöautoja, joiden maksiminopeutta ei tarvitse rajoittaa. Lisäksi ajoneuvolle on mahdollisuus saada vapautus ajoneuvoverosta, mikäli se on hautaustoimea harjoittavat yrityksen omistuksessa, ruumiiden kuljetukseen varusteltu sekä väriltään musta, valkoinen tai hopeanharmaa.

Image

GM SUV -perheen ajoneuvot tarjoavat niin käytännöllisyyttä kuin ripauksen luksusta arkeen. Räätälöimme jokaisen ajoneuvojen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja unelmiesi lisävarusteilla täydennettynä. Jos etsit päät kääntävää, ensiluokkaista maanteiden luksusjahtia – ota rohkeasti yhteyttä.