Jenkki lava-autot on yksi korona-ajan lapsista Work Carsilla

Work Carsin toinen yrittäjä Tero Tarvainen kertoo kuluuneesta vuodesta ja tulevasta

Koronavuosi 2020 toi paljon kysymysmerkkejä autoalan ylle eikä siinä mielessä myöskään Work Cars ollut poikkeus. Paljon tuotettiin uusia palveluita ja tuotteita vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja pyrittiin näin sopeutumaan muuttuneeseen markkinatilanteeseen. Myös laajennus toimitiloihin ja työntekijärekry nopeutti muutosten toimeenpanoa.

– Meille tuli yli kaksi kertaa isompi tila mitä meillä oli edellinen ja lämmintä tilaa lisää. Lisäksi me sitten rekrytoitiin. Saimme kaksi kertaa enemmän henkilökuntaa, plus muutamia uusia tuotteita on kehitetty viime vuoden aikana, kertoo yrittäjä Tero Tarvainen.

Jenkki lava-autot on yksi uutuustuotteista

Koronan luoma paine kehittää ja muokata Work Carsin palvelua vastaamaan paremmin kysyntään ja helpottamaan asiakkaiden ostopäätöksiä loi useita uusia palvelukonsepteja.

– Kun korona oli tuossa meillä päällä, meidän oli pakko ruveta miettimään, että miten me saadaan palveltua asiakasta paremmin, joten me kehitettiin meidän listausta siten, että asiakas pystyy näkemään sen meidän tuotteen jo mainosvaiheessa. Eli kun auto on listattu, asiakas pystyy näkemään luotettavasti sen millainen se auto on, vikoineen ja ominaisuuksineen. Paransimme meidän kuvien laatua plus me tehtiin aina, ja tehdään nyt myös tulevaisuudessa aina video autosta, joka kestää noin 5 minuuttia. Videossa me kerrotaan siitä tuotteesta niin paljon kuin pystytään niin vikojen kanssa kun sitten niitten hyvin ominaisuuksien kanssa. Sitä kautta me ollaan pystytty parantamaan laatua meidän ilmoituksessa, plus asiakas näkee tuotteen, millainen se oikeasti todellisuudessa on. Lisäksi ostaja voi tutustua myös myyjään paremmin minkä kautta myös sitten kynnys soittaa kyseiselle esittelijälle on matalampi.

– Lisäksi laajennettiin meidän toimintaan myös jenkki lava-autot. Niiden maahantuontia ruvettiin tekemään, ja siihen liittyen oikeastaan meillä onkin sitten projekti päällä. Tullaan sitä laajentamaan vähän lisää, mutta sitä en voi tässä vaan se vielä kertoa enempää. mutta tullaan näkemään tämän vuoden aikana sitten muutoksia myös tässä suhteessa.

Henkilökunnan kasvatus paransi palvelua

– Kun saatiin pihaa lisättyä, saatiin henkilökuntaa lisättyä, saatiin tuotteita lisättyä niin kyllähän me saatiin myös myyntiä lisättyä eli meillä ei suinkaan käynyt huonosti. Vaikka riski oli iso mikä otettiin, se oli erittäin kannattava.

Tämän lisäksi Tero mainitsee koronavuoden positiivisiksi asioiksi sen, että Work Carsin konsepti pystyttiin testaamaan.

– Meidän tilikausi, joka päättyi vasta ikään oli erittäin hyvä, mutta emme suinkaan siihen tyydytä vaan totta kai me lähdetään kehittämään lisää tuotteita ja lisää meidän liiketoimintaa tietenkin.

– Jos tarvitset hyötyajoneuvoa, meiltä löytyy niin pakettiautoa varusteltuna, avolavaa tai Amerikan avolavaa, niin tervetuloa meille verkkouutisille asiana meillä palvellaan teitä täydellä sydämmellä, Tero alleviivaa.