Pick-up haastaa tavalliset pakettiautot voimalla

pick-up lava-auto Ranger

Pick-up eli kansankielisesti lava-auto on katu-uskottava ja monipuolinen vaihtoehto yrityksen tavarankuljetusauto. Maasturimaiset ominaisuudet kuten neliveto ja korkea maavara takaavat pääsyn myös haastavempiin kohteisiin. Lava-auto on sinulle, joka haluaa henkilöauton omaisen työauton, jossa vääntöä ja voimaa riittää rankempiinkin olosuhteisiin. Unohtamatta reiluja tavarankuljetus- ja säilytystiloja.

Maasto-ominaisuudet huippuluokkaa

Pick-up on monille houkuttava vaihtoehto työautoksi, kun kohteet sijaitsevat vaikea kulkuisessa maastossa tai autolla on tarkoitus vetää raskasta kärryä perässä. Vääntöä ja voimaa lava-autoista löytyy lähes poikkeuksetta enemmän kuin tavallisesta pakettiautosta. Myös korkeampi maavara ja mahdollisuus isommalla kuviolla varustettuihin renkaisiin mikä osaltaan parantaa pitoa maasto- tai lumiolosuhteissa. Nelivetoa voidaan esimerkiksi Ford Ranger Wildtrakissa säätää maantieajossa kytkeytymään päälle vasta tarvittaessa polttoaineen säästämiseksi ja maasto-olosuhteissa jatkuvaksi.

Pick-up_ranger
Ford Ranger Wildtrak

Hinta alk. n. 52500€

Mukautuva neliveto (hidas ja nopea)

213 hevosvoimaa

Huippuvarustelu

Istumapaikka kahdelle (kuorma-autona tai hlöautona 5:lle)

Pakettiauto MB Vito
Umpipakettiauto MB Vito 116 4×4 keskipitkä

Hinta alk. 57900€ (Vito 116 4×4 A3 9G-Tronic Facelift)

Istumapaikka kolmelle

Neliveto

Auton pituus 4895mm

Pakettiauton autovero

Myydyin pick-up-automme Ford Ranger 213hv Bi-Turbo Wiltrak

Myös tavaransäilytystilaa Rangerista löytyy, sillä pakettiautona takapenkkien tilalla on muotoon rakennettu kotelo, johon tavaraa voi lastata. Work Carsin Ranger Wildtrakissa kotelo on myös ääni-ja lämpöeristetty matkustusmukavuuden takaamiseksi. Lisäksi lava tuo kuljetustilaa lisää reilusti. Lavalle on saatavilla useaa erilaista lavasuojaa kolmiosaisesta rullattavaan.

Luonnollisestikaan lava-auto ei kuljetustiloiltaan ole pärjää kuin esimerkiksi mallistostamme löytyvälle MB Vito -umpipakettiautolle, mutta henkilöauto-omaisempaa ajoa ja ketteryyttä haastavempiin oloihin kaipaavan kuljettajan kannattaa ottaa lava-autovaihtoehto tosissaan.

Jykevä valikoima maailman parhaita pick-up-autoja

Work Carsin varastovalikoimasta löytyy kolmea eri lava-autoa; Euroopan (ja myös meidän) myydyin pick-up Ford Ranger Wildtrak-paketilla, maailman myydyin lava-auto, Ford F-150 ja nyt myös ikoninen Dodge Ram 1500. Kaikki varastomallimme myydään huippuvarusteluilla ja kaikki halutut lisäykset valoraudoista vanteisiin voidaan asiakkaan pyynnöstä tehdä.

Niin sanotut “jenkki-lava-automme” F-150 ja Ram taas on varusteltu kuten Pohjois-Amerikassa on tapana. Niistä ei puutu kertakaikkiaan muuta kuin uusi onnellinen omistaja. Autot on rekisteröity suuren kokonsa ja elopainonsa vuoksikuorma-autoksi, joten C-ajokortti kuljettamiseen vaaditaan. Istumapaikat löytyy viidelle.

Esittelyssä uusi 2021 RAM 1500 5.7l HEMI Sport Night Edition

Kaikissa autoissamme lava on suojattu laadukkaalla massalla, jolloin lavaa voi huoletta käyttää ronskimminkin ottein. Myös rengaskotelot ja runko-osat on lisäruostesuojattu paksulla massakerroksella.

Suoraan varastostamme ajoon

Kaikki varastostamme löytyvät autot on jo sellaisenaan valmiita yrityksen, ja miksikäs ei yksityiseenkin käyttöön. Päätöksen mihin käyttöön auto rekisteröidään (pakettiauto, kaksikäyttöauto, kuorma-auto), tekee asiakas. Oletuksena Rangerimme on rekisteröity ja varustettu pakettiautoksi, mutta takapenkit saa aina mukaan kaupan yhteydessä. Kaksikäyttöautona, toisin sanoen viisipaikkaisena henkilöautona rekisteröidyn Rangerin hinta nousee veron myötä jonkin verran. Mikäli kiinnostuksesi Pick-up-autoja kohtaan heräsi, älä epäröi ottaa yhteyttä Work Carsiin!