Uusi esteetön taksi helposti Work Carsilta

uusi esteetön taksi

Uusi esteetön taksi on ollut taksiuudistuksen 2018 jälkeen järkevin ja monipuolisin ajoneuvovaihtoehto taksiyrittäjälle. Tähän suurimpia syitä on “invataksien” lupaprosessien keventyminen eli käytännössä esteetön taksi tuli kaikkien taksiyrittäjien saataville. Niin sanotut “invataksit” soveltuvat kaikkeen taksiajoon tavallisista henkilökyydityksistä vammaispalveluihin ja pienellä muuntelulla myös koulukyydityksiin. Niiden monipuolisuus houkuttaa taksiyrittäjiä. Keräsimme artikkeliimme vaiheet, jonka mukaan yrittäjä saa käyttöönsä uuden, täydellisesti skandinaaviseen ajoon suunnitellun ja varustellun, monipuolisen esteettömän taksin.

Mahdollisimman monipuolinen auto

Ensimmäinen sykäys uuden auton ostoon on tarve. Olipa kyse sitten olemassa olevan auton päivittämisestä uuteen tai uuden taksiyrittäjän ensiautosta, on esteetön taksi monipuolisin vaihtoehto. Kilpailutilanne edellyttää käytännössä kaikenlaisten ajojen ajamista, mikä ei esimerkiksi henkilöautotaksilla ajavalle ole mahdollisia. Ulos jää auttamatta vammaispalveluliikenne sekä isompien ryhmien kuljetus.

Käytännöllisyys ja tehokkuus ovat nykypäivän ykkösprioriteetit taksiautoilussa. Kuljetusten ja kyyditettävien kyytiin lastaamisen nopeus on merkittävä tekijä kun tarkastellaan tehokkuutta liiketoiminnan näkökulmasta pidemmällä aikavälillä.

MB Sprinter esteetön taksi (Altas Auto)

Uusi esteetön taksi kaikilla varusteilla

Pitkä kokemuksemme taksialasta ja taksikentästä on osoittanut, että vaikka uutta taksia yritykselle tilatessa, valittavissa oleva varusteluettelo on nälkävuoden mittainen, on perusvarustelu käytännössä aina sama. Olemme ammattitaitoamme ja asiakkaitamme kuuntelemalla luoneet konseptivarustelun valikoimassamme oleviin esteettömiin takseihin (Ford Transit, MB Sprinter Altas Auto, MB Sprinter kotimainen ja MAN TGE Tamlans), mikä mahdollistaa autojen tilaamisen varastoon valmiiksi varusteltuna skandinaaviseen ajoon. Taksiyrittäjän kannalta tämä tarkoittaa paitsi valinnan vaikeuden poistumista elintärkeistä varusteita, mutta ennenkaikkea auton nopeaa käyttöönottoa tilauksesta. Kaikki esteettömät taksimme ovat heti valmiita ajoon.

Pohjoiset olosuhteet asettavat tietyt standardit taksien lämpöeristykseen ja lämmitykseen mikä on otettu huomioon konseptiautoissamme. Tuplalasit, lisälämmitys ja verhoilu tekevät matkustamisesta ja ajamiseseta mukavaa kovillakin pakkasilla. Esimerkiksi Ford Transit -konseptiautojemme täydellisen varusteluettelon voit tarkistaa täältä.

Vakiona autoissamme on Braunin aukeava- tai kiinteälapainen pyörätuolinostin sekä optio koululaispenkeille (1+13) – poislukien Altas Auto, jossa optiota ei ole. Nostin on mahdollista vaihtaa myös muuhun kuin vakiotoimitukseen sisältyvään Brauniin. Lisäksi sovittavissa tarvittavat teippaukset, lisävalot ja raudat meidän kautta hoidettavaksi.

Pihasta suoraan tolpalle

Kuten todettua konseptiautomme ovat sellaisenaan valmiina vaikka suoraan taksitolpalle. Mikäli tilaamaanne autoa ei löydy suoraan varastosta heti toimitukseen, on toimitusaika maksimissaan 12 viikkoa.

Koska tilaamme konseptiautoja aina isomman erän varastoomme, pysyvät toimitusajat maltillisena, mutta myös autojemme hinnat kilpailukykyisinä. Pakasta vedetty uusi esteetön taksi maksaa alkaen 73900€ (sis. alv)

Lyhyesti:

  1. Valitse auto valikoimastamme: Ford Transit, MB Sprinter (Altas Auto), MB Sprinter (kotimainen), MAN TGE 4Motion
  2. Valinnaisena lisävarusteluna teippaukset, lisävalot, raudat ja mittariasennukset. Myös muut muutokset konseptiin mahdollisia, kysy!
  3. Sovitaan toimituspäivä ja -paikka
  4. Tolpalle!