Work Cars ja Auto-Bon: Uusi aikakausi hyötyajoneuvojen alalla

Work Carsin ja Auto-Bonin välille syntyvä yhteistyö merkitsee merkittävää virstanpylvästä Suomen hyötyajoneuvomarkkinoilla. Tämä kumppanuus tuo yhteen Work Carsin asiantuntemuksen hyötyajoneuvojen varustelijana ja Auto-Bonin maahantuomat Peugeot ja Fiat Professional -hyötyajoneuvomerkit, luoden uudenlaisen synergian, joka hyödyttää ennen kaikkea asiakkaita.

Work Cars aloittaa Peugeotin hyötyajoneuvojen jälleenmyyjänä Jyväskylässä ja Fiat Professionalin jälleenmyyjänä Tuusulassa, mikä tarjoaa asiakkaille pääsyn laajaan ja monipuoliseen valikoimaan ajoneuvoja, jotka palvelevat eri alojen ammattilaisten tarpeita.

Asiakas edellä

Kumppanuuden myötä Work Carsin asiakkaat hyötyvät monin tavoin. Uudistuva mallisto tuo mukanaan ajoneuvoja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös uusinta teknologiaa ja innovaatioita, kuten Peugeot Partnerin ainutlaatuisen i-Cockpit-ohjaamokonseptin sekä Fiatin ja Peugeotin ajoneuvojen uudet sähköiset voimalinjat, joissa on jopa 370 kilometrin toimintasäde.

Lisäksi Work Carsin ja Auto-Bonin yhteistyö takaa, että asiakkaat saavat nauttia paitsi korkealaatuisista tuotteista, myös erinomaisesta asiakaspalvelusta. Work Carsin erikoistuminen vain hyötyajoneuvoihin tarkoittaa, että jokainen asiakas saa osakseen yksilöllistä palvelua ja juuri hänen tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Kohti kestävää tulevaisuutta

Work Carsin ja Auto-Bonin yhteistyö edustaa merkittävää askelta kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää liiketoimintaa. Täyssähköisten ajoneuvojen tarjoaminen ei ole ainoastaan vastaus markkinoiden kysyntään, vaan myös osoitus sitoutumisesta puhtaampaan ympäristöön ja kestävään kehitykseen. Peugeotin ja Fiat Professionalin uudistuva hyötyajoneuvojen mallisto sisältää täyssähköisiä versioita, mikä mahdollistaa asiakkaiden siirtymisen kohti vihreämpää tulevaisuutta ilman, että joudutaan tinkimään ajoneuvojen suorituskyvystä tai toiminnallisuudesta.

Uudistuva ajoneuvomallisto, ympäristöystävälliset vaihtoehdot ja asiakaskeskeinen palvelu takaavat, että Work Carsin asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden parhaat hyötyajoneuvot, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjolla monipuolisesti rahoitusmalleja

Auton hankkiminen Work Carsilta on joustavaa, sillä tarjolla on mahdollisuus niin käteiskauppaan, osamaksuun kuin leasingiin, joka räätälöidään sopimuskohtaisesti jokaiselle asiakkaalle. Näin varmistetaan, että ajoneuvo ja sen hankintatapa palvelevat asiakkaan liiketoimintaa parhain mahdollisin tavoin.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tuusulassa, mutta saat meiltä palvelua minne päin Suomea tahansa. Otat vain yhteyttä ja kerrot, mitä kaipaat – me toteutamme toiveesi.