Retkeilyauto mahdollistaa vapaalle vaihtamisen juuri silloin kun sinulle sopii

Retkeilyauto MB Sprinter

Kun yrittäjän elämä vaatii venymistä ja intohimo ohjaa päivittäisiä tekoja, työn ja vapaa-ajan saumaton yhdistäminen nousee arvoon arvaamattomaan. Tässä retkeilyauto, tai tuttavallisemmin “retkis”, astuu kuvaan tarjoten monipuolisen ratkaisun, joka vastaa yrittäjän jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Me Work Carsilla tunnemme asiakkaidemme tarpeet kattavan kokemuksemme kautta ja vastaamme toiveisiin, mutta myös usein ylitämme ne.

Retkeilyauto rakennetaan aina asiakkaan tarve edellä

Retkeilyautolla, joka tyypillisesti on jatko-ohjaamolla varustettu pakettiauto, ei ainoastaan kuljeta paikasta toiseen, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden majoittumiseen ja työskentelyyn tien päällä. Tämän mahdollistavat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt varustelut, kuten aurinkokennot, jotka tuottavat sähköä sähköttömällä työmaalla tai retkellä. Näin retkeilyauto muuntuu toimivaksi toimistoksi, keittiöksi tai jopa toiseksi kodiksi, missä vain oletkin.

Olemme kohdanneet ja ratkaisseet monenlaisia asiakkaidemme haasteita. Ei ole harvinaista, että yksilölliset tarpeet johtavat meidät innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten aurinkokennojen hyödyntämiseen energianlähteenä. Meille asiakkaan tarve on ensisijainen, ja me haluamme toteuttaa niin perinteiset kuin erikoisemmatkin toiveet.

Otamme haasteen vastaan

Meitä Work Carsilaisia ohjaa intohimo lajiin ja innostumme uusista haasteista. Sinun ei siis tarvitse turvautua lampun henkeen unelmiesi toteutumiseksi – me olemme täällä ajatellaksemme laatikon ulkopuolella ja toteuttaaksemme toiveesi. Tuo meille rohkeasti ongelmasi; me otamme haasteen vastaan ja muutamme sen ratkaisuksi.

Retkeilyautomallimme eli jatko-ohjaamolliset

Mercedes-Benz Sprinter jatko-ohjaamolla

Mercedes-Benz Sprinter on valintasi, kun etsit laatua ja monipuolisuutta. Work Cars tarjoaa sinulle nämä jatko-ohjaamolliset, erinomaisesti varustellut Sprinterit. Olitpa etsimässä tehokasta työautoa tai retkeilyyn sopivaa vapaa-ajan menopeliä, tai ehkä jopa molempien yhdistelmää, meiltä löydät ratkaisun.

MAN TGE jatko-ohjaamolla

Löydä täydellinen tasapaino tehon ja taloudellisuuden välillä valitsemalla MAN TGE! Work Carsilta saatavilla olevat jatko-ohjaamolliset, kattavasti varustellut MAN TGE -mallit tulevat joko heti varastosta tai täysin sinun toiveidesi mukaisesti muokattuina. Olipa hakusessasi sitten joustava työajoneuvo, retkeilyyn soveltuva vapaa-ajan matkailuauto tai näiden kahden erinomainen yhdistelmä, me tarjoamme sinulle ratkaisun.

Yrittäjän luotettava kumppani

Meillä on sinulle hyvä neuvo: osta autosi sieltä, missä ymmärretään, mitä kaipaat. Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse myyjä, joka osaa toimittaa sen, mitä tarvitset. Work Cars tietää, että työssä päivittäin käytettävään autoon pitää voida luottaa. Haluamme, että autosi palvelee sinua hyvin – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tuusulassa, mutta saat meiltä palvelua minne päin Suomea tahansa. Otat vain yhteyttä ja kerrot, mitä kaipaat – me toteutamme toiveesi.