Ylpeänä esittelemme: Esteetön CITY-taksi 

Taksiajoneuvojemme CITY-malli on 1+8 paikkainen etu- tai takavetoinen auto, joka on suunniteltu erityisesti budjettitietoisille asiakkaille. Tässä mallissa yhdistyvät edullisuus, mukavuus ja käytännöllisyys. Se on täydellinen valinta, kun etsit luotettavaa ja edullista autoa, joka ei kuitenkaan tingi laadusta tai suorituskyvystä. Ja kuten kaikki taksimme, CITY-malli on suunniteltu tarjoamaan esteetön ja mukava matka kaikille matkustajille. 

CITY syntyi tiiviin yhteistyön tuloksena

Mercedes-Benz Sprinterin pohjalle rakennettu CITY-taksimallimme on kokonaan Suomessa pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ja toteutettu esteetön taksi, joka tarjoaa taloudellisen mutta laadukkaan vaihtoehdon ammattiajoon.

Vuosien varrella olemme tehneet tiivistä yhteistyötä taksiautoilijoiden kanssa ja kuunnelleet herkällä korvalla heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Moni asiakkaistamme jo tietääkin, että meille ongelmien ratkaisu ei ole epämukavuusalue, vaan innostumme haasteista. Meillä on aito halu ja kunnia-asia tarjota parhaiten palvelevat hyötyajoneuvot ja työautot. 

Ei mikään alkaen vaan tasan 92 500 €! 

Sen lisäksi, että hinta sisältää alvin, niin sisältyy siihen myös hissi! 

MAN TGE City

Etuvetoisen MAN TGE:n pohjalle rakennetun City-mallin taksin saat nopeasti käyttövalmiina varastostamme. Ajoneuvossa on paikat sekä kahdelle pyörätuolille että yksille paareille. City-mallin vakiovarusteina ovat mm. pyörätuolinostin, käytännölliset ja ergonomiset keinonahkaistuimet, takatilan erillinen lisälämmitin, tuulilasinlämmitys, peruutuskamera sekä LED-valot. Kustannustehokas ja taloudellinen vaihtoehto monenlaiseen ajoon!

Mercedez-Benz Sprinter City 

Ketterän Mersun City-mallin taksin saat nopeasti käyttövalmiina varastostamme – niin pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin kuin pienryhmäajoon. Ajoneuvossa on paikat sekä kahdelle pyörätuolille että yksille paareille. City-mallin vakiovarusteina ovat mm. pyörätuolinostin, käytännölliset ja ergonomiset keinonahkaistuimet, takatilan erillinen lisälämmitin, tuulilasinlämmitys, peruutuskamera sekä LED-valot. Erinomainen valinta kaupunkiajoon! 

Tutustu myös muihin malleihimme workcars.fi/taksit

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi eli olehan yhteydessä!

Kysy lisää!

Mikael Mäkinen
Taksimyynti