Isuzu täyttää toiveesi

Valitse itsellesi Isuzu, kun haluat suorituskykyisen, luotettavan ja katseenkestävän työauton. Isuzu D-MAX on suunniteltu erityisesti vastaamaan vaativimpienkin ammattilaisten tarpeita. Se suoriutuu erinomaisesti niin haastavassa maastossa kuin maantielläkin, tarjoten samalla mukavat matkustusolosuhteet. 

Isuzun tekniset ratkaisut ja varustelu ovat huippuluokkaa, mikä tekee siitä luotettavan työkaverin, jonka seurassa viihdyt varmasti. Isuzu on kuin työtoveri, joka ei koskaan petä, ja joka päivästä toiseen tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tuen työssäsi.

Isuzu D-MAX on suorituskykyinen, kovaa käyttöä kestävä ja luotettava kumppani. Sen ohjaamotyyppinä on tilava ja mukava Double Cap, ja varustelutaso on paras mahdollinen. Lisäksi Work Carsin viimeistely tekee Isuzu D-MAXista yksilöllisen ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan. 

Isuzu D-MAX on enemmän kuin pick-up – se on auto, joka tekee työnteosta nautinnollista ja jolla on mahtavaa ajella myös vapaa-ajalla. Se on käytännöllinen, helppo käsitellä ja monikäyttöinen – täydellinen valinta niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Huippuvarusteltu ja fiksusti suunniteltu

Isuzu D-MAXissa on tehokkaat LED-lähi- ja kaukovalot sekä näyttävät LED-päiväajovalot, korin aerodynamiikka vähentää polttoaineenkulutusta ja ajomelua, sporttiset kevytmetallivanteet kohentavat ulkonäköä ja integroidussa takapuskurissa on askelmat helpottamassa lavalle nousua. 

Isuzun maineikas ja erittäin luotettava moottori on polttoainetaloudellinen, ja turboahtimen vaste sekä polttoaineen ruiskutuksen säädöt ovat viimeisen päälle – nyt erinomainen on entistäkin parempi. Isuzussa riittääkin voimaa, mutta kohtuullisella polttoaineen kulutuksella sekä maltillisemmilla moottoriäänillä.  

Suorituskykyä höystää voimansiirron puolella elektroninen takatasauspyörästön lukko sekä jämäkkä jousitus – unohtamatta korkeampaa kahlaussyvyyttä, joka on peräti 80 cm.

Huoleton käyttää ja vaativissakin olosuhteissa helposti hallittava

Isuzu D-MAXin kori on matkustajille turvallinen ja se vaimentaa tärinää ja melua tehokkaasti. Se on myös helppohoitoinen iskemiä kestävän ruostesuojauksen sekä lukuisten huoltovapaiden osiensa ansiosta. 

Käytettävyyteen on kiinnitetty huomiota myös mittariston sekä hallintalaitteiden osalta. Ne ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä; ohjaamossa on muun muassa jopa yhdeksäntuumainen kosketusnäyttö sekä äänentunnistus ja kosolti muuta tekniikkaa, jolla ajamisesta tulee todellinen nautinto.

Turvallisuutta parantavat tehokkaat jarrut sekä tukevat istuimet. Kehittyneet avustinjärjestelmät, kuten mäkilähtöavustin (HSA) ja alamäkihidastin (HDC), lisäävät vaivatonta käytettävyyttä sekä hallittavuutta.

Lisää myytävästä Isuzu D-Maxista täällä

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tuusulassa, mutta saat meiltä palvelua minne päin Suomea tahansa. Otat vain yhteyttä ja kerrot, mitä kaipaat – me toteutamme toiveesi.

Ota yhteyttä