Esteetön taksi suoraan varastosta

esteetön taksi

Uusien esteettömien taksien kilpailuttaminen ja hankinta on tänä keväänä edessä yhä useammalla taksiyrittäjällä, koska viime vuonna koronan vuoksi autoille annettiin lisäaikaa myös julkisten kilpailutusten osalta.

Work Cars tarjoaa täydellisen valikoiman skandinaaviseen ajoon suunniteltuja esteettömiä takseja suoraan varastosta taksitolpalle ja ajoon. Asianmukaiset varustelut laadukkaasta pyörätuolinostimesta auton lämpö- ja äänieristyksiin kuuluvat vakiona kaikkiin konseptiautoihimme.

Kattavasta valikoimasta taksi jokaiseen käyttöön

MAN TGE 3.180 4Motion Tamlans -sisustuksella

✅ alk. 86 900€ (sis. alv)
✅ Neliveto
✅ Kotimainen sisusta
✅ Täydellinen varustelu

Valikoimamme ainoa neliveto, sopii erinomaisesti niin kaupunki- kuin maakuntataksiksi. Varustelu on tehty skandinaaviset olosuhteet huomioon ottaen.

Mercedes-Benz Sprinter 1+8 316cdi 7G-Tronic

✅ alk. 79 980€ (sis. alv)
✅ Takaveto
✅ Kotimainen sisusta
✅ Täydellinen varustelu

Ensimmäinen kahdesta konsepti Sprinteristämme kotimaisella sisustalla ja varustelulla. Braunin pyörätuolinostin ja 1+8 paikkaa (optio koululaispenkeille) vakiovarusteena.

Mercedes-Benz Sprinter 1+8 316 Altas Auto

✅ alk. 74 400€ (sis. alv)
✅ Takaveto
✅ Altas Auton varustelema
✅ Täydellinen varustelu

Toinen konsepti Sprinterimme on Altas Auton sisustama ja varustelema. Braunin pyörätuolinostin ja 1+8 paikkaa vakiovarusteena. Valmis auto ajoon skandinaavisiin olosuhteisiin.

Ford Transit 350 170hv 350 L3H2 Automaatti

✅ alk. 73 900€ (sis. alv)
✅ Takaveto
✅ Optio 1+13 oppilaspaikkaiseen
✅ Täydellinen varustelu

Konsepti-Transitimme on takuuvarma valinta kustannustehokasta autoa haettaessa. Sisusta ja varustelu on kotimainen ja Transitissa on optio jopa 1+13 oppilaspaikkaan.

Neliveto-MAN täydellinen taksi maaseutuajoon

Tuorein täydennys esteettömien taksiemme valikoimaan on nelivetoinen MAN TGE. MAN iskee mallillaan herkulliseen saumaan, sillä kilpailu tässä nelivetojen luokassa on melko vähäistä. Mersulta Sprinteriä saa kyllä nelivetona, mutta alustoja on vähänlaisesti saatavilla ja hinta pompsahtaa takavetoisesta Sprinteristä merkittävästi. Neliveto on monelle taksiautoilijalle jo ajoympäristön johdosta välttämätön ominaisuus varsinkin kun kyseessä on iso auto, mutta kustannustehokkaita vaihtoehtoja on markkinoilla vähän.

Ainoat merkittävät kilpailijat ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan MANille ovat samalta tehtaalta ulos rullaava Volkswagenin Crafter, sekä Fordin Transit, joskin Transitia on saatavilla nelikkona ainoastaan manuaalivaihteisena. MANin eduksi kilpailussa Crafteria vastaan täytyy kuitenkin tässä kirjata kattavempi ja parempi huoltoverkosto, huolto- ja huoltoleasing-sopimusmahdollisuus, sekä mahdollisuus jopa 5 vuoden jatkettuun takuuseen.

MAN TGE konseptiautoomme hintaan sisältyy aina myös hissi (arvo 4000€).

Tero esittelee konsepti MAN TGE esteettömän taksin

Näin tilaat Work Carsilta auton

  1. Valitse konseptiautoistamme yrityksesi ajoihin sopivin malli
  2. Tarkista löytyykö kyseistä mallia Nyt myynnissä -osiostamme. Meillä on jatkuvasti alustoja varustelussa, joten mikäli autoa ei tällä hetkellä löydy, on sellaisia putkessa tulossa.
  3. Onko konseptivarustelu riittävä? Autot ovat sellaisenaan valmiita ajoon, mutta myös toiveita voidaan toteuttaa lisävarusteiden ja teippausten osalta. Muista esittää toiveet meille, kaikki onnistuu!
  4. Sovitaan yhdessä toimitusaika ja -paikka.