Kasvava taksimyynti on parantanut Work Carsin tarjoomaa

taksimyynti

Taksimyynti on ollut tärkeä palanen Work Carsille läpi haasteita asettaneen koronavuoden 2020. Konseptiajatteluun perustuvat esteettömät taksit ovat helpottaneet taksiyrittäjien uuden taksin ostoprosessia, ja tehnyt näin ostopäätöksen teosta helpompaa ja sujuvampaa. Vahva ote Suomen esteettömien taksiautojen markkinaan on osaltaan mahdollistanut kasvun Work Carsille, mutta kasvua on tapahtunut myös muissa hyötyajoneuvoluokissa. Kasvu kaikilla osa-alueilla on mahdollistanut myös entistä paremman ja laajemman hyötyajoneuvojen valikoiman. 

Tuoreet autot takaavat laadun

– Me keskitymme hyötyajoneuvomyynnissämme pääsääntöisesti tuoreempaan kalustoon. Tämä tarkoittaa sitä, että pakasta vedettyjen autojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös uudehkoa, vähän ajettua hyötyajoneuvoa taloudellisempana vaihtoehtona uudelle. Mahdollisimman uusi autokanta luonnollisesti vähentää riskejä niin meiltä myyjänä kuin asiakkailtamme ostajana, ja se taas tarkoittaa, että molemmat osapuolet ovat todennäköisesti tyytyväisiä toteutuneisiin kauppoihin, eikä jälkipyykkejä tarvitse sen enempää pestä, kertoo Work Carsin toinen yrittäjä Mikael Mäkinen

– Toki myös vanhempaa saapumiserää edustavia autoja jokunen on vaihtoautona meille ajautunut, mutta pääsääntöinen tavoitteemme on pitää myytävien autojemme ikä nuorena.

MB Sprinter esteetön taksi sisältä (Altas Auto)

Jenkkilava-autot uusina tulokkaina valikoimaan

Suomen markkinoilla tuttujen pick-upien, kuten Ford Rangerin kysyntä yllätti Work Carsin vuonna 2020. Monipuoliset lava-autot herättävät kiinnostusta niin pakettiautoa yritykselleen kaavailleissa, kuin myös maasto-ominaisuuksia ja henkilöautomaista ajettavuutta kaipaavissa autoilijoissa.

– Lava-autojen luvattu maa löytyy rapakon toiselta puolelta Pohjois-Amerikasta, joten aloimme kartoittamaan mahdollisuuksia alkaa itse maahantuomaan ikonisia jenkki-pick-upeja kuten RAM:ia ja Fordin F-150:stä. Nämä autot valmistetaan usein melko tinkimättömällä varustuksella ja ovat teho- ja ajettavuusominaisuuksiltaan vähintäänkin maskuliinisia verrattuna Euroopan lava-autoihin. Autot rekisteröidään meidän toimestamme kevyt-kuorma-autoiksi, joten niihin mahtuu kuljettajan lisäksi parhaimmillaan jopa viisi matkustajaa, tinkimättä silti yhtään tavarakapasiteetistä, Mikael kertoo.

– Ainoa haaste näissä jenkkiautoissa on niiden melko surkea saatavuus. Tämän asian kanssa painivat kaikki Euroopan maahantuojat, mutta yksittäisiä kappaleita on mekin saatu varastoomme. Niin ajo- kuin matkustusominaisuudet ovat jenkkiautoissa suorastaan majesteettiset verrattuna EU-autoihin. Halpojahan nämä autot eivät varsinaisesti ole, mutta kyllä rahalle vastinetta saa!

Work Carsin valikoimassa on tällä hetkellä RAM 1500, sekä Ford F-150 jotka molemmat tuodaan Kanadasta. Autot ensirekisteröidään suoraan asiakkaalle ja kahden vuoden takuuaika lähtee rullaamaan siitä. Voit lukea pick-upeja koskevan artikkelimme täältä.

– Kuten todettua, autojen saatavuus on tällä hetkellä hyvin rajoitettua, eli pyrimme raapimaan varastoomme kaikki yksittäiset autot mitä vain onnistumme saamaan, joten kannattaa seurata somekanaviamme, jos kyseiset herkkupalat kiinnostaa! Mikael toteaa.


Esittelyssä uusi RAM 1500 5.7 HEMI A8 Tradesman

Taksimyynti hiottu huippuunsa

Work Cars ei varsinaisesti liiketoiminnassaan ole keksinyt pyörää uudestaan, vaan heidän lähtökohtainen tavoitteensa on tehdä kaikki paremmin mitä kilpailijat.

– Ennen Work Carsin perustamista meillä on Teron kanssa molemmilla pitkä historia nimenomaan hyötyajoneuvo- ja taksimyynnistä, joten alan ongelmat ja tarpeet ovat meille erittäin tuttuja. Lähdimme lähtökohdasta, että ajoneuvon ostamisesta on tehtävä huomattavasti helpompaa, olipa kyse sitten invataksista tai pakettiautosta yritykselle. Tässä olemme onnistuneet myös asiakkaidemme mielestä hyvin. Taksimyynti on meidän ehdoton valttimme markkinoilla, sillä meidän kaltaistamme konseptiajattelua ei kovinkaan paljon alalla harrasteta. Rakennamme taksit varastoomme käytännössä niin, että autot ovat valmiina ajoon Suomen olosuhteet huomioon ottaen, Mikael kertoo.

– Samaa konseptiajattelua hyödynnämme myös muissa hyötyajoneuvoissamme ja lataamme autoihimme aina kaiken tarvittavan ja jätämme harkinnanvaraisiksi lisävarusteiksi vain ei pakolliset lisävarusteet. Tämä nopeuttaa niin ostopäätöstä kuin myös toimitusaikaa, sillä autoihin ei tarvitse tilauksen jälkeen tehdä enää suuria rakenteellisia muutoksia. Toki myös erikoistoiveita kuullaan ja kaikki on mahdollista aina seuraaviin tilauseriimme, Mikael summaa.

Mikäli yritykselläsi on tarve hyötyajoneuvolle, ota aina yhteys Work Carsiin. Olemme saaneet kiitosta niin autovalikoimastamme, kuin hyvästä asiakaspalvelustamme, ja uskomme että voimme auttaa sinua hankkimaan juuri sinulle ja yrityksellesi sopiva hyötyajoneuvo. Helposti.