Jatko-ohjaamolliset retkeily- tai kevyt kuorma-autot

Work Carsilta löydät hyvin varustellut jatko-ohjaamolliset ajoneuvot käyttövalmiina varastosta! Halutessasi räätälöimme varustelua toiveidesi mukaan tai varustamme auton alusta loppuun tarpeidesi pohjalta.

Jatko-ohjaamo MB Sprinter

Jatko-ohjaamollinen ajoneuvo matkailuun, harrastuskäyttöön tai yrityksen tarpeisiin

Varastostamme löytyy useita käyttövalmiita retkeilykäyttöön varustettuja jatko-ohjaamollisia ajoneuvoja. Retkeilykäyttöön varustettu jatko-ohjaamollinen ajoneuvo on mahdollista rekisteröidä B-kortilla ajettavaksi matkailuautoksi, jolloin ajoneuvo on täysin verovapaa.

Valmiiksi varustellut ja rekisteröidyt matkailuautot ovat varustettu:

  • lämpö- ja äänieristyksillä
  • vuodepaikalla
  • liedellä tai mikrolla
  • jääkaapilla
  • pöydällä
  • säilytystilalla

Lisäksi retkeilykäyttöön tarkoitettuun ajoneuvoon on mahdollista lisätä lisälämmitys ja/tai -ilmastointi, jolloin käyttömukavuus paranee.

Matkailukäytön lisäksi jatko-ohjaamollinen ajoneuvo voidaan varustaa monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, aina liikkuvasta toimipisteestä harrastuskäyttöön. Lisäistuimet, sähköiset liukuovet ja runsas kuljetustila helpottavat taatusti jokaisen arkisia kauppareissujakin.

Kevytkuorma-autoksi rekisteröity ajoneuvo tarjoaa rahanarvoisia etuja yritykselle

Matkailuauton sijaan ajoneuvo voidaan rekisteröidä myös kevytkuorma-autoksi, joka tarjoaa myös vapautuksen ajoneuvoveroista. Yritykselle ostetulle kevytkuorma-autolle ei tarvitse nimetä kuljettajaa, jolloin autoetua ei synny ja autoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla. Eikä sovi unohtaa täysimääräistä alv-vähennys ja poisto-oikeuttakaan!

Tutustu jatko-ohjaamollisiin varastomalleihimme:

Mercedes-Benz Sprinter retkeily- tai kevyt kuorma-auto

Tyylikkäässä ja näyttävässä MB Sprinterissä riittää tilaa monenlaisiin tarpeisiin! Ajoneuvot ovat valmiiksi suunniteltuja ja vakiokomponenteilla toteutettuja varastoautoja hyvällä varustekokonaisuudella.

MAN TGE retkeily- tai kevyt kuorma-auto

MAN TGE:n pohjalle rakennettu jatko-ohjaamollinen retki- tai kevyt kuorma-auto on luotettava ja monipuolinen ajoneuvo. Ajoneuvot ovat suunnitelultu hyvällä varustekokonaisuudella, joka voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi.

Kysy lisää jatko-ohjaamollisista ajoneuvoistamme ja niiden varustelusta!