Work Cars Tuusula on avattu!

Laatuautojen ystäviä hemmotellaan eteläisessä Suomessa, sillä pääkaupunkiseudulle on nyt avattu uuden uutukainen Work Cars -liike. Perinteisellä Tuusulan Sulan autokauppa-alueella asiakkaita palveleva toimipiste löytyy osoitteesta Amerintie 50 ja aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 8.30–16.30.

Asiointi hoituu kuitenkin myös viikonloppuisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan, sillä Work Carsilla pidetään visusti huoli siitä, että asiakas saa aina parasta palvelua.

– Tiedämme, että asiakkaamme ovat kiireisiä omassa työssään ja siksi olemme joustavia paikallaolomme suhteen. Kun meille soittaa, on joku varmasti puolen tunnin päästä asiakasta vastassa liikkeellämme, Work Cars Tuusulan toimipisteen vetäjä Jukka Lievonen toteaa.

Jukalla on pitkä kokemus auto-alalta ja hän tietää hyvin, mikä on asiakkaalle tärkeää.

– Teemme kauppaa tosissamme, mutta emme totisesti. Myymämme tuotteet edustavat alansa parhaimmistoa ja palvelun taso on meille kaikki kaikessa. Vahva kokemus tuotteista ja alan vaatimuksista erottaa meidät kilpailijoista ja omalla kokemuksellamme osaamme tarjota asiakkaillemme heidän käyttöönsä räätälöityjä ajoneuvoja, oikealla tavalla rahoitettuina.

Work Cars Tuusula keskittyykin myymään Jukan johdolla 350 neliömetrin tiloissaan tuotteita, jotka se tuntee, eli hyötyautoja. Kun toiminta painottuu siihen, mikä hallitaan suvereenisti, saavat asiakkaat parasta mahdollista palvelua.

Monipuolinen laatuautojen valikoima

Work Cars on merkkiriippumaton hyötyautokeskus, josta asiakkaat saavat niin uusia kuin käytettyjä hyötyajoneuvoja. Valikoimasta löytyy pakettiautoja, esteettömiä takseja, jatko-ohjaamollisia autoja, RAM-lava-autoja, JEEP Gladiatoreita sekä monipuolinen valikoima erikoisajoneuvoja, joihin luetaan muun muassa hautausautot.

Work Cars Tuusulan varastossa tulee olemaan noin 30 autoa, ja asiakkaille pystytään lisäksi tarjoamaan koko Work Carsin myyntikalusto. Sen myötä kokonaisvarasto kasvaa kolminumeroiseksi.

– Vastaamme asiakkaan tarpeisiin ja jos jotain ei löydy suoraan hyllystä, niin selvitämme, miten asiakkaan toiveiden mukainen auto saadaan toteutettua, Jukka valottaa yrityksen toimintafilosofiaa.

Work Carsin asiakaskuntaan kuuluu paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joille halutaan tarjota mahdollisimman helppo tapa hankkia työkäyttöön räätälöity ajoneuvo. Toiminnassa on kuitenkin huomioitu myös se, että kysyntää on kasvavassa määrin erilaisille yksityis- ja harrastuskäyttöön ostettaville hyötyautoille. Esimerkiksi jatko-ohjaamolliset autot ovat todella suosittuja muun muassa moottorikelkkaharrastajien keskuudessa.

– Ja meiltähän ei saa pelkkää autoa, vaan asiakkaan toiveet toteutetaan viimeistä piirtoa myöden varusteluiden suhteen. Huolehdimme myös rahoitukseen ja loppuvelan lunastukseen liittyvistä asioista sekä autojen kotiinkuljetuksista, Jukka kertoo.

Tarjolla on monipuolisesti rahoitusmalleja

Auton hankkiminen Work Carsilta on joustavaa, sillä tarjolla on mahdollisuus käteiskauppaan, osamaksuun sekä leasingiin – joka räätälöidään sopimuskohtaisesti jokaiselle asiakkaalle. Näin varmistetaan, että ajoneuvo ja leasing-rahoitus palvelevat asiakkaan liiketoimintaa parhain mahdollisin tavoin.

Jukalla on erittäin vankka kokemus ajoneuvojen rahoittamisesta. Sen ansiosta asiakas voikin olla turvallisin mielin, että hänelle löytyy sopivin rahoitusratkaisu.

– Osaamme antaa asiakkaalle hyviä neuvoja sekä ehdottaa hänen yrityksensä liiketoimintaa parhaiten tukevaa rahoitusmallia, Jukka toteaa.

Aina on hyvä aika autokaupalle

Work Cars Tuusulan yrittäjien monipuolinen kokemus hyötyajoneuvokaupasta ja ajoneuvojen rahoittamisesta luo liikkeelle loistavat edellytykset tarjota asiakkaille sellaista palvelua, jota ei ole ennen ollut tarjolla.

– Olemme todella innoissamme, että meillä on mahdollisuus avata Work Carsille toimipiste Etelä-Suomen alueelle. Pystymme näin tuomaan palvelumme myös uusien asiakkaiden saataville ja tarjota parempaa palvelua jo olemassa oleville asiakkaillemme, Jukka iloitsee.

Work Cars Tuusula aikoo pitää huolta siitä, että sen asiakkaat ajavat tarkoituksenmukaisella kalustolla ja pystyvät näin keskittymään omaan liiketoimintaansa. Asiakkaan eteen tehdään aina enemmän kuin mitä muut tekevät ja annetuista lupauksista pidetään tiukasti kiinni.

– Kun teemme asiat paremmin, ostat uudestaankin! Jukka kiteyttää lopuksi.

Tervetuloa palveltavaksi Tuusulan liikkeeseen!