Pirkanmaan paras hyötyajoneuvojen toimittaja 

Work Cars ei ole vain Pirkanmaan, vaan koko Suomen paras hyötyajoneuvojen toimittaja. Nyt löydät markkinoiden laadukkaimmat hyötyajoneuvot ja asiantuntevimman palvelun myös Tampereelta.

Asiantuntijat palveluksessasi

Tampereen toimipisteestä vastaa Tommi Helenius, joka on paikallinen autokaupan konkari. Heleniuksella on syvällinen tuntemus Pirkanmaan alueen yrittäjistä, sekä pitkäaikainen kokemus autokaupan alalta. Helenius ja hänen työparinsa Patrik Victorzon varmistavat, että myös Tampereella on nyt tarjolla korkealaatuista asiantuntemusta ja aidosti asiakaslähtöistä palvelua hyötyajoneuvojen hankintaan.

Tilanteeseen ei päädytty sattumalta, vaan Helenius tuntee Work Carsin perustajat Mikaelin ja Teron jo pidemmältä ajalta. Heleniuksella kypsyi ajatus Work Carsin johtavan asiantuntemuksen tarjoamiseen myös Tampereen seudulla, ja hän ehdotti toiminnan maantieteellistä laajentamista. “Meillä on vahva yhtenäinen näkemys hyötyajoneuvokaupan tulevaisuudesta ja asiakkaan todelliseen tarpeeseen vastaamisesta”, Helenius kertoo.   

Asiakkaan asialla

Asiakaskuntamme koostuu lukuisista pienistä ja keskisuurista yrityksistä, jotka luottavat meihin. Heidän suosituksensa ja tyytyväisyytensä ovat paras todiste siitä, että tarjoamme Tampereen asiantuntevimman ja asiakaslähtöisimmän palvelun hyötyajoneuvojen hankintaan. Emme tyydy keskinkertaiseen – me tähtäämme täydellisyyteen.

Work Cars erottuu kilpailijoistaan erityisesti asiakaslähtöisellä otteellaan. Yritys ei vain myy hyötyajoneuvoja; se tarjoaa kokonaisvaltaisia ajoneuvoratkaisuja, jotka mukautuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa, aina räätälöidyistä varusteluratkaisuista kattaviin rahoitus- ja leasing-palveluihin. Helenius korostaa, että Work Carsin lähestymistapa ei ole jäykkä, vaan joustava – tavoitteena on aina löytää juuri oikea ratkaisu kullekin asiakkaalle. 

Laaja valikoima hyötyajoneuvoja niin työhön kuin vapaa-aikaan

Work Carsin laajasta valikoimasta löydät niin esteettömät taksit, minibussit, jatko-ohjaamolliset työautot ja retkeilyautot, kuin myös pakettiautot, pick-upit ja jopa hautausautot.

Varastostamme löytyy useita monenlaiseen tarpeeseen varusteluja ajoneuvoja heti valmiina ajoon, mutta räätälöimme aina mielellämme auton varustelua toiveidesi mukaan. Olemme erikoistuneet myös täysin mittatilaustyönä varusteltujen hyötyajoneuvojen toteutukseen – etsit sitten luotettavaa työkaveria, unelmiesi vapaa-ajan menopeliä tai jotain siltä väliltä.

Work Cars on täällä toteuttamassa unelmasi ilman taikatemppuja

Me emme vain myy ajoneuvoja, vaan räätälöimme ne vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Haasta meidät – kerro mitä tarvitset, niin me teemme sen mahdolliseksi. Ei tartte lampun henkeä – vain Work Carsin asiantuntijoiden ammattitaitoa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita Tommille ja Patrikille – asiantuntijoille, joka tietävät millainen ajoneuvo palvelee sinua parhaiten!