Work Cars: Kotimainen esteettömien taksien ja minibussien toimittaja 

Uudet minibussit: City ja City+ 

Work Cars vei edelläkävijyydellään linja-autoalan ammattilaisten palvelemisen uudelle tasolle tuomalla markkinoille kotimaiset minibussit, City ja City+. Minibussimme ovat vastaus kasvaneeseen kysyntään luotettavasta kotimaisesta linja-autotoimittajasta ja Suomen olosuhteissa parhaiten palvelevasta ajonevovarustelusta.

Kotimaiset 16- ja 19-paikkaiset minibussit

City ja City+ -minibussit on varustettu Tamlans-sisustuksella, joka takaa mukavuuden ja käytännöllisyyden. 16-paikkainen City ja 19-paikkainen City+ on suunniteltu täyttämään korkeimmat laatuvaatimukset ja tarjoavat optiona pyörätuolipaikat, mikä tekee niistä ihanteellisia esteettömiin kuljetuksiin.

Minibussimme on hinnoiteltu tasahinnoin!

Kotimainen 16-paikkainen minibussi: Mercedes-Benz Sprinter City

Ei mikään alkaen vaan tasan 99 900 € + alv 

Kotimainen 19-paikkainen minibussi: Mercedes-Benz Sprinter City

Ei mikään alkaen vaan tasan 102 500 € + alv

Esteettömät taksit

Work Cars on jo pitkään ollut esteettömien taksien edelläkävijä. Taksimme myydään suoraan varastosta, mikä mahdollistaa erittäin nopeat toimitusajat. Esteettömät taksit ovat valmiina ajoon ja sopivat täydellisesti skandinaavisiin olosuhteisiin. Voimme myös tehdä tarvittavia varustelumuutoksia joustavasti ilman suuria viivästyksiä. 

Mercedes-Benz Sprinter taksit

MAN TGE taksit

Yrittäjän luottokumppani

Work Cars on ollut luotettava yhteistyökumppani suomalaisille yrittäjille jo vuosia. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, ja monet yrittäjät palaavat luoksemme uudelleen, mikä on vahva todiste luotettavuudestamme ja korkeasta asiakastyytyväisyydestämme. Pidämme kiinni lupauksistamme ja tarjoamme tukea silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Kun tarvitset aidosti toimivan ratkaisun kuljetustarpeisiisi, et tarvitse lampun henkeä – Work Carsin asiantuntijoiden ammattitaito riittää!

Ota yhteyttä

Heikki Havila

Etelä- ja Länsi-Suomi

Mikael Mäkinen

Pohjoinen- ja Itä-Suomi