Retkeilyauto yrityskäyttöön on fiksu valinta

Retkeilyautolla tarkoitetaan tyypillisesti jatko-ohjaamolla varustettua pakettiautoa, jossa on mahdollista majoittua tien päällä kulkiessa. Retkeilyautojen suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina, eikä ihme – retkeilyauto tarjoaa mahdollisuuden liikkua vapaasti sekä yöpyä missä ja milloin tahansa.

Retkeilyauto on erinomainen vaihtoehto myös yrityskäyttöön. Me Work Carsilla räätälöimme retkeilyautot aina yksilöllisesti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan – nopeasti ja luotettavasti.

Retkeilyauto palvelee niin töissä kuin vapaalla

Retkeilyauto varustellaan tyypillisesti ainakin lämpö- ja äänieristyksillä, vuodepaikalla, liedellä tai mikrolla, jääkaapilla, pöydällä ja säilytystilalla. Nämä varusteet vastaavat myös matkailuautoksi rekisteröimisen edellytyksiin. Matkustaja- ja vuodepaikkojen määrä suunnitellaan tietenkin tarpeidesi mukaan.

Varustelussa voidaan kuitenkin aina huomioida myös yrityskäytön tarpeet, kuten säilytystilan maksimointi. Näin retkeilyauto toimii arkisin myös kätevänä yrityksen liikkuvana toimipisteenä tai tavarankuljetusvälineenä.

Monipuolisuus on ehdottomasti jatko-ohjaamollisen auton valttikortteja: siinä missä pakettiauto on pitkälti työ- ja hyötykäyttöön soveltuva, on retkeilyautossa paljon myös henkilöautomaisia piirteitä istumapaikkojen ja oleskelutilojen myötä. Lisäistuimet, sähköiset liukuovet ja runsas kuljetustila helpottavat taatusti jokaisen arkisia kauppareissujakin, ja kiireisen työpäivän lounas on kätevä lämmittää jatko-ohjaamon puolella.

Teemme ajoneuvounelmista totta

Meidän kanssamme uskallat rohkeasti ajatella laatikon ulkopuolelta. Haaveilit sitten liikkuvasta työpisteestä, harrastuskumppanista tai toisesta kodista, toteutamme villeimmätkin unelmasi.

Esimerkiksi moottoriurheilun harrastajille ajoneuvo voidaan räätälöidä paitsi harrastustarvikkeiden kuljetukseen ja säilytykseen, myös pukuhuonekäyttöön. Olemme varustaneet jatko-ohjaamoja myös muun muassa koiraharrastajien tarpeisiin siten, että jatko-ohjaamoon on rakennettu turvallinen ja rauhallinen tila eläinten kuljetukseen. Vinssit, hyllyt, kaapit ja telineet – kaikki onnistuu.

Vaihtoehtoja löytyy tietenkin myös itse ajoneuvon ominaisuuksiin ja sisustaan. Vaikeakulkuisiin maastoihin suuntaava arvostaa varmasti tehokasta nelivetoa korotetulla alustalla. Kaupungilla puolestaan liikut sujuvasti automaattivaihteiston avulla. Sisustan materiaalit, värit ja varusteet valitset tietenkin makusi mukaan.

Retkeilyauton ALV-vähennys ja muut rahanarvoiset edut

Jatko-ohjaamolla varustettu pakettiauto voidaan rekisteröidä joko B-ajokortilla ajettavaksi M1-luokan henkilöautoksi (matkailuauto) tai C-kortilla ajettavaksi kevytkuorma-autoksi. Molemmissa tapauksissa auto on täysin vapaa autoverosta ja lisäksi autosta on mahdollista saada täysimääräinen ALV-vähennys ja poisto-oikeus.

Yrityksen verotuksessa kevytkuorma-auto on usein mutkattomampi käsitellä. Kevytkuorma-autoksi rekisteröidyn ajoneuvon etuna on lisäksi se, että ajoneuvoa ei katsota autoeduksi, jolloin autoa voidaan käyttää ilman ajopäiväkirjaa joustavasti niin työ- kuin vapaa-ajalla. Kevytkuorma-auton vuosittainen käyttöverokin on varsin huokea, alle 100 euroa vuodessa.

Yrittäjän luotettava kumppani

Meillä on sinulle hyvä neuvo: osta autosi sieltä, missä ymmärretään, mitä kaipaat. Ja mikä vielä tärkeämpää, valitse myyjä, joka osaa toimittaa sen, mitä tarvitset. Work Cars tietää, että työssä päivittäin käytettävään autoon pitää voida luottaa. Haluamme, että autosi palvelee sinua hyvin – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Rakennamme retkeilyautot alusta loppuun juuri sinulle sopivaksi – sellaiseksi, että et ole ennen vastaavaa nähnyt. Olemme markkinoiden nopein tekijä, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Kun tarve on suuri ja kiire painaa, saat tarvitsemasi vielä vähän nopeammin: varastossamme on useita valmiita retkeilyautomalleja, jotka voidaan modifioida tarpeisiisi käden käänteessä.

Kiinnostuitko retkeilyauton tarjoamista mahdollisuuksista?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millaista ajoneuvoa kaipaisit!