Toiminnan kasvu pakottaa Work Carsin uusiin isompiin tiloihin

Kun Work Carsin hyötyajoneuvomyynti toiminta toden teolla kesällä 2019 alkoi, oli yrittäjien usko omaan konseptiin korkealla. Tarkoitus oli tehdä hyötyajoneuvojen kuten taksien, välitilallisten autojen ja uusien sekä käytettyjen pakettiautojen ostamisesta tilaajalle helppoa ja nopeaa. Kun merkkiliikkeet myyvät uuden hyötyajoneuvon, joutuu tilaaja valikoimaan nälkävuoden mittaiselta listalta jokaisen varusteen omaan autoonsa. Kun jokainen auto räätälöidään yksitellen tuotantolinjastolla, ei valmistamista voida aloittaa ennen kuin tilaus lyödään läpi. Tämä tarkoittaa tilaajalle sitä, että nopeimmillaankin auto on tilaajan käytössä vasta kuukausien päästä.


Uusien toimitilojen kuvaustila
Ford Ranger Double Cab 2,0 TDCi 213 hp A10 4×4 Wildtrak

Hyötyajoneuvomyynti toteutetaan asiakkaan ehdoilla

Work Cars lähestyy asiaa toiselta kantilta. Yrittäjien kokemukset hyötyajoneuvojen ja erilaisten yritysten toimintakentästä ovat osoittaneet, että skandinaaviseen ajoon varusteltujen autojen varustelut eivät käytännössä eroa paljoa toisistaan.

Koska Work Cars on merkkisitoutumaton hyötyajoneuvokeskus, pystymme toimittamaan asiakkaillemme joustavasti varusteltuna kaikenlaiseen liiketoimintaan soveltuvat pakettiautot ja taksikäyttöön soveltuvat ajoneuvot. Pyrimme jatkuvasti pysymään aallonharjalla asiakkaidemme tarpeiden mukaan, mikä tarkoittaa, että varastoistamme löytyy jatkuvasti laajalla skaalalla erilaisia, vähän ajettuja ja vuosimalliltaan tuoreita taksikäyttöön soveltuvia autoja, pakettiautoja ja pick-upeja. Räätälöintimahdollisuus tilaajalla säilyy, olipa kyseessä sitten uusi tai käytetty ajoneuvo ja yhteistyöverkostomme turvin kaikki mahdolliset muokkaukset ja lisäykset autoihimme onnistuu parhaiden tekijöiden kautta nopeasti ja joustavasti. Kaikki autot voi halutessaan ottaa ajoon välittömästi. Uudet autot saa parhaimmillaan käyttöön jopa muutamassa viikossa vankan perusvarustelun vuoksi!

Work Carsin verottajan myöntämä asiamiesrooli mahdollistaa autojen rekisteröinnin välittömästi, mikä tarkoittaa asiakkaalle, ettei autoilla tarvitse ajaa siirtokilvillä vaan vakituiset kilvet saa autotn välittömästi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tänään 5-paikkaiseksi rekisteröity auto voi asiakkaan niin halutessa olla huomenna 2-paikkaiseksi rekisteröity tieliikennekelpoinen pakettiauto.

Hyötyajoneuvomyynti kasvaa kovaa tahtia

Ennakko-oletus siitä, että yrittäjät kaipaavat helppoa ja joustavaa palvelua osoittautui välittömästi oikeaksi. Kaikki tilatut uudet alustat on myyty käytännössä heti kun autot on laitettu varusteluun. Kysyntä on mahdollistanut käytettyjen autojen valikoiman kasvattamisen. Tämä on käytännössä tarkoittanut sitä, ettei nykyiset toimitilat riitä millään kasvaneen toiminnan ja valikoiman pyörittämiseen. Maaliskuun alussa Work Carsin toiminnassa laitetaan uutta vaihdetta silmään!


MB Sprinter


Yrittäjät Mikael Mäkinen ja Tero Tarvainen

Muutto isompiin tiloihin

Work Cars jatkaa toimintaansa isommissa ja paremmissa tiloissa Metsäpellontie 4:sessa Jyväskylässä 2.3.2020 alkaen. Uudet tilat ovat paitsi logistisesti paremmin autokauppaan soveltuvat, myös sisätiloiltaan modernimmat. Yli 2000 neliön piha mahdollistaa vastaamisen jatkuvasti kasvavaan kysyntään, kun autoja saadaan varastoon enemmän.

Vaikka uudet tilat tuovat roppakaupalla uudistuksia toimintaan, pysyy ydinmissio edelleen samana: tarjota asiakkaillemme helppo tapa ostaa liiketoimintaan suunniteltu hyötyajoneuvo. Fyysisesti toimintamme pyörii Keski-Suomessa, mutta autoja toimitetaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Uudet toimitilat ja laajeneva valikoima takaavat asiakkaillemme aina oikean auton oikeaan käyttöön, helposti.

Tervetuloa tutustumaan!

Work Cars haluaa toivottaa kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat tervetulleeksi uusiin moderneihin tiloihin! Mikäli tarvetta hyötyajoneuvolle löytyy, kannattaa aina ensimmäisenä tarkistaa Work Carsin valikoima!

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä

tai jätä yhteydenotto!