Haussa hyötyajoneuvojen myyjä Tuusulaan!

Work Cars, hyötyajoneuvoalan suunnannäyttäjä etsii nyt joukkoonsa Tuusulan toimipisteeseen (Amerintie 50) kokenutta, motivoitunutta ja oma-aloitteista eli kylän kovinta myyjää. Olemme ylpeitä edelläkävijän asemastamme ja haluamme jatkaa kasvua lisäämällä tiimiimme henkilön, joka tuo mukanaan paitsi arvokasta kokemusta myös positiivista energiaa. Emme etsi henkilöä, joka vain odottaa asiakkaiden saapuvan – haemme tiimiimme dynaamista tekijää, joka astuu rohkeasti eteenpäin tarjotakseen asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja täsmäratkaisuja heidän tarpeisiinsa. 

Lisäksi odotamme, että osaat tarttua tarvittaessa muihinkin tehtäviin, kuten autojen myyntikunnossa pitämiseen ja markkinointitoimenpiteisiin. Olemme joukkue, joka tekee yhdessä töitä asiakkaidemme parhaaksi, joten valmiutesi monenlaisiin tehtäviin on meille arvokasta. 

Mitä tarjoamme? 

  • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä, jossa asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja kuunteleminen on sydämen asia. 
  • Kulttuurin, jossa jokainen auto on kunnia-asiamme ja lupausten pitäminen itsestäänselvyys. 
  • Työympäristön, jossa innovaatiot, asiakaspalvelu ja tiimityöskentely kukoistavat. 
  • Kilpailukykyisen palkan ja palkkiojärjestelmän, joka palkitsee sinut omistautumisestasi ja tuloksistasi. 

Mitä Etsimme? 

  • Vankkaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, erityisesti hyötyajoneuvojen parissa. 
  • Kykyä ymmärtää asiakkaiden tarpeita syvällisesti ja räätälöidä ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. 
  • Innokkuutta ja kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä, jossa kaikki pyrkivät yhteiseen tavoitteeseen. 
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä halua kehittyä jatkuvasti myynnin ammattilaisena. 

Miksi Work Cars?  

Me Work Carsilla ymmärrämme, että jokainen asiakaskohtaaminen on mahdollisuus luoda merkityksellisiä ja pitkäkestoisia suhteita. Kuuntelemisen taidolla ja alamme syvällisellä asiantuntemuksella varmistamme, että asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset ratkaisut – olipa kyseessä työ-, yksityis- tai harrastuskäyttöön tarkoitettu ajoneuvo. 

Meillä on kunnia tarjota markkinoiden parhaita automalleja arvostetuimmilta laatumerkeiltä, ja me teemme auton hankkimisen prosessin asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Oli kyseessä sitten käteiskauppa, osamaksu tai leasing, teemme jokaisesta sopimuksesta asiakkaan liiketoimintaa järkevästi palvelevan. 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi Work Carsin kaltaisessa innovatiivisessa ja arvostetussa yrityksessä, ole yhteydessä Jukka Lievoseen. Parhaiten tavoitat Jukan puhelimitse eikä vuorokauden ajalla ole suurtakaan merkitystä. Ennen numerovalintaa kannattaa miettiä, miksi juuri sinä olet kylän kovin hyötyajoneuvojen myyjä ja miten voisit auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Ja tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jukka.lievonen@workcars.fi